Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Slipknot
Yazar Mesaj
brainstorm35
Tarih 23 Nisan 2008 23:36
Mesaj konusu Re: Slipknot
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Konya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
iyi grup ya ne kadar çevrede onlara saçma lakaplar takanlar olsada adamlar işlerine bakıyolar.en iyiside o zaten!
  Kullanıcının profilini görüntüle
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:49
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
evet bence sadece işlerine bakıyorlar ben en çok people=shit wait and bleed sonra before i forget that jump the furck up bi şarkıları daha vardı sevdiğim ama hatırlıyamıyorum 2-3 yıl önce çok dinlediğim bi gruptu şimdide dinliyorum ama çoğunlukla bu şarkıları oluyor ...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 14 May 2008 16:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
yabancı müzikten pek hoşlanmam fakat bu grubu çeken tek neden eda'cım onun sayesinde tanımış oldum ve sırf onun için dinliyorum
Soygaz
Tarih 25 May 2008 17:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Jump da f*ck up Slipknot'ın değildir bütün forumun bilgisine..İnternette Jumpdaf*ckup Slipknot'ın diye bi fikir dolaşıyor anlayabilmiş değilim. Soulfly'ın Slipknot vokali Corey Taylor'la yapmış olduğu bir düettir jumpdaf*ckup.

Tarih 25 May 2008 20:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
avrupa yakasında tanrıverdinin üzerindekini kaçırmamışsındır umarım direkt aklıma sen geldin
efsundeniz
Tarih 25 May 2008 20:25
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben gördüm yaa ablamda ben seviyorum bu grubu dedi burada da o kadar güzel yorum var ben sadece bir kere shıt=people şarkısını dinledim yok bana göre değil deyip birdaha dinlemedim sanırım birdaha dinlemeye çalışmalıyım
Soygaz
Tarih 26 May 2008 14:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Benim t-shirt'üm tanrıverdininkinden daha güzel.. Duyrulur burdan..t-shirt'ü görmek için : bkz:Üye resimleri [~Soygaz~] (:
multeciyim
Tarih 27 May 2008 00:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
havamı da atarım diyosunnnn
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4