Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ katil kim?
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 8 May 2008 21:08
Mesaj konusu Re: katil kim?
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Baydı artık Konu bir an önce kilitlensin Saçmalık
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 8 May 2008 21:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 751
evet ya katili bulduğumuza göre uzatmayalım
efsundeniz
Tarih 8 May 2008 21:40
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
şuaana kadar bu başlığa hiç cevap yazmadım şimdi yazıyorum elde verilenlerle katilin komşu çıkması imkansız birisi o arkadaşa şaka yapmış yada eksik yazmış bunu gidin bir cinayet masası polisine sprun o da kalır yani kısacası ilgilenmeyin !!
  Kullanıcının profilini görüntüle
rockerangel3
Tarih 8 May 2008 21:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 110
cinayet masası polisleri de bilmez böyle ustaca cinayetleri.bunu anca hercule poirot yada sherlock holmes filan çözer o da roman karakteri üzgünüm bu bir sır
Soygaz
Tarih 8 May 2008 22:28
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Hercule Poirot kesin çözer canım :) Şüphe mi var :)
DarkAges
Tarih 9 May 2008 00:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
değilmi ya ama yinede merak ediyorum ben nasıl açıklamış yaa gerçi açıklıyamıyacak olsaydı sanırım dedektif olmazdı ya yok ben bunu daha fazla düşünmiyeeğim ders çalışamadım yaa açıklık gelsin artık bu konuya
akasa
Tarih 9 May 2008 00:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 554
evet kuzen ya valla bende çalışamadım ya konu kilitlensin yada biri açıklasın denizZ(özgeydi sanırım ama yanlış olmasın diye böyle yazdım) çok güzel açıklamış aslında ama..
DarkAges
Tarih 9 May 2008 00:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
ya cevabı yoksa ya hiç öğrenemezsek ya bir sürü teori çıkarsa ortaya hangisinin doğru olduğunu nerden bileceğiz ayy ben yatıyorum rüyama girecek valla
sinan
Tarih 9 May 2008 17:13
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1104
sakin arkadaşlar. yorumlarda biraz daha dikkat. kırıcı olmayın kırılmak istemiyorsanız
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizZ
Tarih 9 May 2008 19:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben denizZ adım evet özge nalan'cım

sinan ben eğer bir yerde abarttıysam çok özür diliyorum, gerçekten konuyla alakası olmadan gerildim ve bu konunun gündeme gelmesiyle malesef ki buraya yasıttım tüm sinirimi, hakikaten katil olabilirdim (şaka tabi )

bu konu başlığı zaten yavaş yavaş başka bir konuya çekiliyor gördüğüm kadarıyla, dedektifler falan... katili matili unuttum ben şehsen.
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki