| Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence |
| Yazar |
Mesaj |
| rockerangel3 |
 9 May 2008 16:09
 Re: Evanescence |
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
bende pek sevmem tek dinlediğim şarkı hello.onu da çok seviyorum |
| |
|
| |
|
| MeLL |
 10 May 2008 00:09
|
|

Aktif Üye
|
sevip sevmemek zevk meselesi tabii Ama bildiğim bişey var ki Amy'nin sesi büyüleyici ve bir süre sonra gerçekten bağımlılık yapıyor.. Albüm konusunda bence "Fallen" albümü yani ilk albümleri Evanescence'ı Evanescence yapan albümdür "The Open Door"'a gelince bunda da çok kaliteli parçalar var ama ilk albüme göre eksiklikler var tabii.. Bu da Ben Moody'nin yokluğundan kaynaklanmış olsa gerek.. Ama yine de Bi grubun asıl kurucusu gittikten sonra varlığını koruyabilmesi ve iyi birşeyler yapabilmesi büyük bir olay bence..! Bu arada "rockerangel3" Hello parçası Amy Lee'nin ölen kız kardeşine yazdığı çok hüzünlü bir parçadır ondan etkilenmiş olabilirsin Bu parça bana Şebnem Ferah'n ölen ablası için yazdığı "Bugün" parçasını çağrıştırmakta |
| |
|
| |
|
| rockerangel3 |
 10 May 2008 09:16
|
|

Aktif Üye
|
aa öyle mi bilmiyordum sözleri de çok güzel zaten gerçekten şimdi daha çok sevdim Amy'nin sesi gerçekten çok güzel ama hello'da ayrı bir güzellik var..hissetmişim demek ki
bir de şebo ablasına deli kızım uyan'ı yazmamış mıydı onu da mı ablasına yazmış bunu da bilmiyordum |
| |
|
| |
|
| Gamzece |
 14 May 2008 19:53
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
Evet gerçekten mell katılıyorum sana.söylediklerinin tümüne....tabi ben'in gitmesi kötü oldu bir ara afalladılar.ama topladılar kendilerini.bu albümleri gerçekten müthiş...
istanbula geldikleri gibi keşke izmirede uğrasalar cidden büyük bir topluluk bunu istiyordur... |
| |
|
| |
|
| nickyok |
 20 May 2008 23:58
|
|

Üye
|
dinlediğim ve sevdiğim yanacı grup diyebilirim...
özellikle anywhere , lithium , give unto me |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 27 May 2008 20:12
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Amy Lee hakkında fikrimi belirtmemişim,belirtmesem olmaz... Amy Lee'nin sesini hiç beğenmiyorum..Karakter olarak da sevmiyorum..Ayrıca internette dolaşan şu "gothic yapıyorlar " söylentileri de fena halde canımı sıkıyor.. İki piyano çalınca bir grup gothic olamaz hemen... Kilise müziğine yakın bir tarzda bir müzik yapıyorlar..Gothic için de : (bkz: Nightwish,Afterforever...) |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 27 May 2008 20:19
|
|
Site Admin
|
aslında biliyor musun, gothice kaydıkları zaman amerikanın kiliseci hayran kitlesinin fazlalaşmaması için amerikadaki müzik marketlerden albümlerini toplattılar..
ilgili yazıyı görürsem paylaşırım |
| |
|
| |
 |
| MeLL |
 28 May 2008 16:43
|
|

Aktif Üye
|
Zaten o internette dolaşan saçma sapan bi iddia biraz araştırsaydın Evanescence'n Gothic olduklarını reddettiklerini görürdün.. Onların en fazla Giyim tarzlarına vs. diyebilirler Gothic.. Amy'i sevmemende senin görüşün bişey diyemem ama emin ol o da seni sevmiyo..! |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 28 May 2008 16:58
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
Sevmediğim bir şeyi araştırmam.Ayrıca herkes istediği yorumu yapmakta özgür burda. "nokta" |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 28 May 2008 17:00
|
|

Forum Demirbaşı
|
ne bu şiddet mel..ne oluyor anlamadım..sevmek evet savunmak ta evet ama hiç hoş olmamış yorumun..kimse kimseyi sevmek zorunda değil sen beni seviyormusun
umarım demek istediğimi anladın |
| |
|
| |
 |