Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ voleybol
Yazar Mesaj
multeciyim
Tarih 7 May 2008 23:33
Mesaj konusu Re: voleybol
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
voleybol oynayınca acayip stres atılıyor...ve malasef ki ben bu stresi 4 senedir atamıyorum...
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 10 May 2008 00:30
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
2007-2008 sezonunun voleyboldaki şampiyonun adı fenerbahçe....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 22 May 2008 22:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 675
En sevmediğim spordur Futbolu 100...00 kez yeğlerim voleybola.
efsundeniz
Tarih 23 May 2008 14:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
nedense aynı düşüncedeyim ama buna rağmen sınıflar arası turnuvada voleybol takımına girmiştim tabii futbol olsa ona girerdim çok ısrar ettik ama yapmadılar
akasa
Tarih 23 May 2008 14:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 542
bende tam tersi voleybol a bayılırım hatta okul takımının kaptanıydım.. futbol oynamayıda severim ama halı sahada pek oynatmıyolar...
Gamzece
Tarih 23 May 2008 16:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
evet bende çok oynardım beden eğitiminde..ve oyun yapardık kim düşürürse o bir daha giremezdi.biz direk derdik sabit oyuncuya ben direk olurdum düşüren çıkardı sıradaki gelirdi.çok eğlenceli ama şimdi oynayamıyorum.e yaş durumundan sokakta oynayan çocuklara bakıyorum artık.bizim burda ben gibilerin voleybol gibi faliyetleri yapması biraz kötü karşılanıyor.basketbol da çok oynardım.maç falan yapardık ahh ahh.denizcim onuda yaparız belki haaa.planlar başladı...
denizZ
Tarih 23 May 2008 23:22
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
voleybol'da benim kadar dayanabilirsen neden olmasın gamzecim
şaka bir yana tüm üyeler toplansak bir maç yapsak nasıl olurdu bu da şaka tabi! ama olsa çok eğlenceli olurduuu!!! keşke mümkün olsa...
Gamzece
Tarih 25 May 2008 19:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
evet keşke...çok güzel olurdu
sNem
Tarih 7 Haziran 2008 13:52
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Adana Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
bende voleybol oynamaya bayılırım.tabi izlemesi de ayrı bir güzzel heyecan veriyor insana.bir defasında voleybol aşkım yüzünden kolumu kırmıştım
merwe23
Tarih 12 Haziran 2008 14:50
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 65
voleybolda topu havaya atıp zıplayarak vuruyorsun ya smaç servisti galiba hep onu yapmayı istemişimdir kısmet olmadı henüz ama ilerde birgün vurcam öyle inşallah
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3