şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Almora
Yazar Mesaj
vlada
Tarih 8 May 2008 17:43
Mesaj konusu Re: Almora
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ordu Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 37
son albümleri çok süper
''cehenem geceleri'' süper Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
MeLL
Tarih 9 May 2008 23:57
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Bence süperler Türkiyede iyi bişeyler yapmaya çalışan iyi hatta çok iyi bir yere gelmeyi hak eden grup.. Cehennem geceleri, Güneşin ozanları, Işık ver bana, princess of rain.. Güzel parçalar hepsi.. Kaliteli grup
bexex
Tarih 15 Temmuz 2008 02:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
çok başarılar gerçekten.ben sanırım ilk şarkılarını 15gün önce dinledim. "kıyamet senfonisi"ni dinledim ilk önce ve bayıldım.geriside geldi zaten... (:
merwe23
Tarih 15 Temmuz 2008 13:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
çok kaliteli bir grup güneşin ozanları ve cehennemden bir gece şarkısı süper
peace
Tarih 4 Ağustos 2008 18:30
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 25
süper bir gruptur herkese tavsiye ederim
SeboTiryakisi
Tarih 16 Kasım 2008 03:05
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 57
Ben de arkadaşımın mp3 çalarında denk geldim Daha önce dinlemediğim bir tarzda söyledikleri için etkilendim sanırım. Şimdi de dinliyorum.... Çok iyiler, başarılılar
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3