şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ the cranberries
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Ocak 2008 14:22
Mesaj konusu Re: the cranberries
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
çok güzxel bir şarkıymış
ama hiç tanımıyordum
  Kullanıcının profilini görüntüle
DarkAges
Tarih 8 May 2008 23:40
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
cranberries iyidir ya kadının sesi çok farklı geliyor kulağıma yada söyleyişi hoşuma gidiyor...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 9 May 2008 16:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
craberries'e bayılırım ben zombie harika bir şarkı ayrıca promises salvation animal instinct... çoo..k güzel şarkılar dolores harika bayılıyorum onun sesine
efsundeniz
Tarih 9 May 2008 17:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
vokal=dolores ahh dolores ahh..niye dağıldınız ki..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
MeLL
Tarih 10 May 2008 01:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Dolores'n sesi mükemmeldir.. Bu grub'n en en'i "Zombie" muhteşem bir parça zaten bilmeyen yoktur heralde.. Zombie gibi parça Dolores'n sesiyle birleşince insana "fazla söze gerek var mı?" dedirtmekte
rockerangel3
Tarih 10 May 2008 10:08
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
ayrıldılar ama ben pek üzülmedim sonuçta dolores yeni albüm çıkardı yani müzüği bırakmadı bu iyi bir şey değil mi ayrıca yeni albümden ordinary day çok güzel
biqqe
Tarih 18 Ağustos 2008 12:31
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
zombie şarkısı ve ode to my family şarkısı çok güzel doloresin sesi insanı büyülüyor,huzur veriyor,keşfetmeyenler varsa hiç durmasın
bewil
Tarih 4 Ekim 2008 01:41
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Hatay Kayıt: Ekim, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 20
when you are gone.. şarkı budur müzik budur sözler budur.. ne diyebilirim ki daha fazla:) insana kırlarda dolaşma hissi uyandıran bu şarkıyı yaptığınız için teşekkür ederim:)
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3