şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ hım
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 26 Kasım 2007 20:51
Mesaj konusu Re: hım
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
çok seviyorum bas gitarlarından anlamsız notalar çıktıklarını diyolar ama bence öyle değil
  Kullanıcının profilini görüntüle
pussuk
Tarih 24 Mart 2008 02:34
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
gerçekten adamın sesi çok hoş değişik yaa hem yakışıklı olup hem de güzel olmak o da ayrı bir özellik kendisini çoook beğeniyorum ama bu şekilde sigara içmeye devam ederse erkenden gidebilir
DarkAges
Tarih 8 May 2008 23:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
4 yıl önce çok dinlediğim bir gruptu benim için bi geçiş dönemi diyebilirim right here in my arms ve gone with the sin şarkılarını sevdiğimi hatırlıyorum ...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 9 May 2008 17:03
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
kiss of dawn'ı severim
nightmaredeath
Tarih 10 May 2008 00:34
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Kütahya Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
seviyorum bu grubu ya
rockerangel3
Tarih 10 May 2008 10:17
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
bir de soul on fire yaa unutmuşum onu
peace
Tarih 4 Ağustos 2008 20:29
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 25
Ville Valo çok yakışıklı biri ve sesine bitiyorum
bOhEmZuLiK
Tarih 28 Ağustos 2008 16:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya mükemmel sözleri var adamların ya hemen hemen bir çok şarkısın sözlerini okudum
poison heart(zehirli kalp
poison heart(zehir kız
soul on fire(ruhtaki yangın
Buried Alive By Love(Aşk Tarafından Canlı Canlı Gömüldüm
bitterswet(acı tatlı
bleed weell(kana iyice
rebel yell (asi haykırış
this fortress of tears(bu göz yaşı kalesi
venus dom(venüs yazgım
...
daha bir sürü var size yazabileceğim kesin okuyun çok güzel sözleri var şarkıların özelliklede
"vampire heart
"poison heart
"this fortress of tears
Alkış
bunların üçü çok güzel sözlerini anlamdanda çok dinliyordum ama ne söylediklerini bilerek dinlemek ayrı bir keyif tavsiye ederim arkadaşlar
ya süperler ama 666 yı tavsiye etmiyorum hoşuma gitmedi ama her güzelin kusuru olur bunlarında arada kaçmış benim fikrim tabi başka biri sevebilr ama ben sevmedim sözlerini 666 'nın
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2