şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ 12 mayıs Şebnem Ferah Eskişehir konseri
Yazar Mesaj
nickyok
Tarih 13 May 2008 21:46
Mesaj konusu Re: 12 mayıs Şebnem Ferah Eskişehir konseri
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
mesaj sayım az olduğu içindir ki benim atmama izin vermiyorlar fotoğrafları
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 13 May 2008 22:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 560
önemli değil arkadaşlar elimden geldiğince pozları kaçırmamaya çalıştım keşke şebonun tuğbaya öpücük attığı anıda yakalayabilseydim ama ne yazıkki olmadı
SeBoDeLiSi
Tarih 13 May 2008 22:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
kalp yaptığımda baktı güldü ve öpücük attı bana atmamış olsa bile çooook şekerdi o zaman ya
akasa
Tarih 13 May 2008 22:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 560
evet ya konsere geldiğimde ve çıkşta biraz moralim bozulsa bile iyiydi yine bekliyoruz...SENİ SEVİYORUZ ŞEBOO .nasıldı ama duygularımız karşılıkı dedi orda bittim çok seviyorum ya..
SeBoDeLiSi
Tarih 13 May 2008 22:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
evett ''biz de siza karşı boş değiliz hani''dediğinde süperdi
akasa
Tarih 13 May 2008 22:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
en yakın zamanda videoları koyucam onunda videosunu çektim merak edenler olursa izlerler...:= )
pelinn
Tarih 13 May 2008 22:31
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
eminim tuğba o şekerliği tahmin edebiliyorum ....ne güzel bizim yerimizede eğlenmişsinizdir...allah o günleri bana da göstersin inşallah
  Kullanıcının profilini görüntüle
pelinn
Tarih 13 May 2008 22:47
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
fotolar süper...sizler süpersiniz...hayko süper....kadro süper...ve sebomuz hepiniiz hersey mükemmel görünüo....teşekkürler paylaşımlarınız için o heyecanı yaşayamasakta gitmiş kadar olduk(m)
enricotaddei
Tarih 13 May 2008 23:36
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
yok arkadaş yazmıyim yazmıyim dedim ama dayanamadım...
güzel bi 12 mayıs günü..
plan şudur ki üç adet şebo manyağı genç o gün öğleden sonra otobüsle kütahya dan eskişehire akacaktır.gitmeden önce yapılan bir iki telefon görüşmesinden sonra listeye bir adet şebo bir adet de hayko manyağı genç de eklenir.plan değişmiştir.otobüsle değil özel araçla gidilecektir
saat 5 civarı yola çıklır.arabada güzel bi ses sistemi vardır ve cd de çalan şebo nun 10 mart konser kayıtlarıdır.inceden konser havasına girilmektedir şarkılar bağıra bağıra söyleniyordur.
yaklaşık 25-30 km gidilmiştir,yol yarılanmak üzeredir artıkk.keskin bir viraj dönülmüştür ki trafik polislerinin tepe lambaları görülmüştür sağa çekilmiştir.
o ana kadar şöförün dışında kimsenin bilmediği bi olay ortaya çıkar.arabanın sigortasının ve fenni muayanesinin süresi dolmuştur.polisler sert ve acımasız çıkar ve bu masum gençleri göndermemeye kararlıdır.
bir saate yakın yol kenarında bekledikten sonra araç bu şartlarda yola devam edilemez denilip kütahya trafik şube ekipler amirliğine götürülür.yani araba sigortası yapılıncaya kadar bağlanır.
gençler şaşkın ve sinirlidir.saat te 8 e yaklaşmıştır.üzgün ,kızgın ve şaşkın gençler 40 yılda bi gelen konser fırsatını ayakları ile tepmişlerdir.
offf bee denilmiştir ağlayacak dereceye gelinmiştir ama yapılacak çok da şey yoktur.kısmet değilmiş denilmeliidir
sukosukran
Tarih 14 May 2008 01:43
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
ya bende resimleri paylaşmak istiyorum ama mesaj sayım yetersiz
18. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Sonraki