şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence
Yazar Mesaj
rockerangel3
Tarih 9 May 2008 16:09
Mesaj konusu Re: Evanescence
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
bende pek sevmem tek dinlediğim şarkı hello.onu da çok seviyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
MeLL
Tarih 10 May 2008 00:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
sevip sevmemek zevk meselesi tabii Ama bildiğim bişey var ki Amy'nin sesi büyüleyici ve bir süre sonra gerçekten bağımlılık yapıyor.. Albüm konusunda bence "Fallen" albümü yani ilk albümleri Evanescence'ı Evanescence yapan albümdür "The Open Door"'a gelince bunda da çok kaliteli parçalar var ama ilk albüme göre eksiklikler var tabii.. Bu da Ben Moody'nin yokluğundan kaynaklanmış olsa gerek.. Ama yine de Bi grubun asıl kurucusu gittikten sonra varlığını koruyabilmesi ve iyi birşeyler yapabilmesi büyük bir olay bence..! Bu arada "rockerangel3" Hello parçası Amy Lee'nin ölen kız kardeşine yazdığı çok hüzünlü bir parçadır ondan etkilenmiş olabilirsin Bu parça bana Şebnem Ferah'n ölen ablası için yazdığı "Bugün" parçasını çağrıştırmakta
rockerangel3
Tarih 10 May 2008 09:16
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
aa öyle mi bilmiyordum sözleri de çok güzel zaten gerçekten şimdi daha çok sevdim Amy'nin sesi gerçekten çok güzel ama hello'da ayrı bir güzellik var..hissetmişim demek ki

bir de şebo ablasına deli kızım uyan'ı yazmamış mıydı onu da mı ablasına yazmış bunu da bilmiyordum
Gamzece
Tarih 14 May 2008 19:53
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
Evet gerçekten mell katılıyorum sana.söylediklerinin tümüne....tabi ben'in gitmesi kötü oldu bir ara afalladılar.ama topladılar kendilerini.bu albümleri gerçekten müthiş...
istanbula geldikleri gibi keşke izmirede uğrasalar cidden büyük bir topluluk bunu istiyordur...
nickyok
Tarih 20 May 2008 23:58
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
dinlediğim ve sevdiğim yanacı grup diyebilirim...

özellikle anywhere , lithium , give unto me
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 27 May 2008 20:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Amy Lee hakkında fikrimi belirtmemişim,belirtmesem olmaz... Amy Lee'nin sesini hiç beğenmiyorum..Karakter olarak da sevmiyorum..Ayrıca internette dolaşan şu "gothic yapıyorlar " söylentileri de fena halde canımı sıkıyor.. İki piyano çalınca bir grup gothic olamaz hemen... Kilise müziğine yakın bir tarzda bir müzik yapıyorlar..Gothic için de : (bkz: Nightwish,Afterforever...)
sinan
Tarih 27 May 2008 20:19
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
aslında biliyor musun, gothice kaydıkları zaman amerikanın kiliseci hayran kitlesinin fazlalaşmaması için amerikadaki müzik marketlerden albümlerini toplattılar..

ilgili yazıyı görürsem paylaşırım
MeLL
Tarih 28 May 2008 16:43
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Zaten o internette dolaşan saçma sapan bi iddia biraz araştırsaydın Evanescence'n Gothic olduklarını reddettiklerini görürdün.. Onların en fazla Giyim tarzlarına vs. diyebilirler Gothic.. Amy'i sevmemende senin görüşün bişey diyemem ama emin ol o da seni sevmiyo..!
Soygaz
Tarih 28 May 2008 16:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Sevmediğim bir şeyi araştırmam.Ayrıca herkes istediği yorumu yapmakta özgür burda. "nokta"
TOPRAK
Tarih 28 May 2008 17:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
ne bu şiddet mel..ne oluyor anlamadım..sevmek evet savunmak ta evet ama hiç hoş olmamış yorumun..kimse kimseyi sevmek zorunda değil sen beni seviyormusun
umarım demek istediğimi anladın
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki