şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ anketler
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 14 May 2008 17:55
Mesaj konusu Re: anketler
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
yine bir kral tv klasiği gerçi bu sefer halk oylamasıydı ama..
her neyse ödülü rock katagorisinde "Emre Aydın" aldın.. şaka gibi bir ödül töreni.. başlangıcına baktım programın gelenleri gösteriyordu snaırım "Tarkan Gözübüyük"ü gördüm dedim kesin şebomzu alıyor ödülü. ama malesef...
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 14 May 2008 18:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
amaan boşverin yaa ayrıca emre aydının ödülü almasına şaşırmadım 2 yılda sitesine 40 000 kişi falan üye oldu ve hepsi de deliriyor emre aydın için evet biz de öyleyiz ama onlar daha inatçı sanırım hem gerçekten iyi çıkış yaptı ayrıca şebo ilk defa kraldan ödül almadı
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 14 May 2008 19:31
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
hayır ilk değil geçen sene de mesela aslı almıştı.
multeciyim
Tarih 14 May 2008 23:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
açıkçası bu kral tv ödülleri pek gerçekçi gelmiyor bana...
pelinn
Tarih 14 May 2008 23:57
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 402
neyse sağlık olsun o bizim gönlümüzün kraliçesi:) biliyoruz ki türkiyede rock yapan en iyi sanatçı... gerçek bir sanatçı... emre aydında hakediyordu mutlaka bir ödül ama belki şeboyla aynı kategoride değerlendirilmemeliydi..en iyi kadın rockcı_erkek rockçı gibi olabilirdi mesela...
efsundeniz
Tarih 15 May 2008 15:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
geçen sene şebo adaymıydı kral tv ödüllerine
multeciyim
Tarih 15 May 2008 15:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
evettt adaydı diye hatırlıyorum....
Hazal
Tarih 15 May 2008 15:46
Görevli
Görevli
evet adaydı
efsundeniz
Tarih 15 May 2008 15:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ben bir can kırıklarıyla katıldığı zamanı hatırlıyorum ama ne zaman hangi yıl bilmiyorum böyle siyah düzdü saçları çivili botları vardısiyah deri ceket falan..
SeBoKoLicK
Tarih 15 May 2008 15:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
şeboya oy verelim arkadaşlar geçen seneki bozguna uğramayalım...
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki