şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin
Yazar Mesaj
vlada
Tarih 8 May 2008 17:48
Mesaj konusu Re: özlem tekin
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ordu Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 37
özlem süper bişi konserlerinde acayip coşturyo Rock
ama programında acayip hiperaktif bana biraz yapmacık geldi
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 8 May 2008 20:15
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
hakkaten programında ordan oraya sürekli hareket halinde... insan bir süre sonra yoruluyor onu takip edeceğim diye!!!
izleyemiyorum ben de...
eroLk
Tarih 9 May 2008 14:15
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Web Mesajlar: 7
erkek gibi hatun maşallah
multeciyim
Tarih 15 May 2008 14:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
özlem tekin hayranlarına duyurulur...kenan dogulunun solisti cem öcal ile evleniyor......mutluluklar:loveya:
shiver
Tarih 15 May 2008 15:42
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
'HİPERAKTİF' ÖZLEM TEKİN HAYRANLARI

Gençler ikinci kez hatırlatıyorum, Salı akşamı Kral TV'den başka adrese takılmayın.

Aradığınız, özlediğiniz program orada. Hiperaktif'te gerçek dünyaya dönüp, bol bol güleceksiniz. Özlem Tekin'i sizin de benim kadar beğendiğinizi (hatta çaktırmadan hayran olduğunuzu) biliyorum. Ne kadar yetenekli bir kız, inanamıyorum.

Yorumcu olarak süper (ses rengi kimseye benzemiyor) sinemada oyuncu olarak süper. Şimdi de TV'de canlı yayında sunucu olarak süper. Kral TV'nin en büyük buluşu bence Özlem Tekin'e bu işi yaptırmak. Artık maç filan da kalmadı, Salı akşamlarını not edin. Son programda müzik daha doğrusu rockçılar ağırlıkta idi. Ama iki hafta sonra bazı şöhretler Hiperkatif'e katılmak için Kral TV yönetimine torpil yaptıracak.

------
Aykut Işıklar - Bugün gazetesi 10 nisan 2008
ARTniyetli
Tarih 20 May 2008 08:34
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Muğla Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
en güzel şarkısı bence KARA SEVDA
shiver
Tarih 20 May 2008 18:02
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18

ASİ KIZIN AŞK PARA SİGARA VE BİRA SEVDASI

Boşuna ona rock müziğinin çılgın kızı demiyorlar. Yaptığı çılgınlıklar duruş ve tarzı, yaptığı müzik sebebiyle Türkiyenin en marjinal şarkıcısı olarak gösterilen Tekin geçen hafta Bodrumdaydı. Doğrusu uzun zamandan bu yana pek ortalarda yoktu Özlem Tekin. Amerika'ya gittiğini, kick boks yaptığını, şarkılarıyla kendine bir dünya kurduğunu ve en büyük keyfi konserlerinde yaşadığını biliyorduk bilmesine de, Bodrum'da yeni şeyler öğrendik. Meğer Özlem Tekin, yüreğindeki sevgiyi herkesin içinde gözler önüne sermekten de çekinmezmiş. Dahası coşup çocuklar gibi eğlenir, ardından efkarlanıp bira bile içermiş. Evet, ona Bodrum'da rastladık. Gölköy'deki Şeftaki plajında kalabalığın arasındaydı Tekin. Arkadaşları ve sevgilisi Cem Öcal ile pek keyifliydi doğrusu. Şakalar yapıyor, denize girip çıkınca duş alıyor, sonra sigarasını tellendiriyordu. Bir ara bira içmeye başlayan Özlem Tekin'in kollarıyla omuzlarındaki dövmeler dikkatinizi çekti. Aynı desenli dövme sevgilisi Cem Öcalın da omuzunda vardı. Deniz, güneş, aşk ve bira eşliğinde eğlenip tatil yapan Özlem Tekin'in dünya bile umurunda değildi doğrusu.
multeciyim
Tarih 20 May 2008 18:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
çok güzel paylaşım için sağol
sinan
Tarih 20 May 2008 18:25
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
magazinsel haberleri sevmiyorum nedense. kadın tatilini yapıyor, arkadaşlarıyla eğleniyor. bu tür şeylerin hayranları ile direk ilgisi yok ki.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
shiver
Tarih 28 May 2008 11:52
Üye
Üye
Çok marjinal birisi

özlem tekin kime ne

özlem tekin öz

özlem tekin laubali

özlem tekin 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-0

12. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sonraki