şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ haluk levent
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 1 Ağustos 2007 18:15
Mesaj konusu Re: haluk levent
Site Admin
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1154
rockçıların tv lerde pek boy göstermemesi daha iyi :D unutsun popçu millet boşver
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
powerslave
Tarih 5 Ağustos 2007 00:29
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
bence çok iyi bu onuda;)
SeBoDeLiSi
Tarih 12 Ağustos 2007 00:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
evet bende ilk önce onu çaldım haluk leventin sesi harika Alkış
merve
Tarih 19 Ağustos 2007 22:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Kayseri Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
haluk levent ve şebo gibi hiç kimse efsane olamaz bence süper şarkı yazyor ve söylüyor bence eline kimse su dökemez(şebo hariç)
  Kullanıcının profilini görüntüle
ugurduz14
Tarih 22 Ağustos 2007 20:57
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğretmen Mesajlar: 22
Valla gitari elime aldığımda ilk haluk leventin yollarda parçasını öğrendim ne diyim seviyoruz onu
dawnau
Tarih 22 Ağustos 2007 21:10
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
Sevilesi bir insan. (: Şarkılarını çok seviyorum kuzenim sayesinde dinlemiştim ilk. (: iyikide dinlemişim. (:
satty_666
Tarih 24 Ağustos 2007 21:40
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Eskişehir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 95
bende haluk leventle başladım rock müzik dinlemeye zaten öncesindede müzik dinlediğim söylenemez(:
bendende bir tanışma hikayesi lise hazırlık sınıfında tesadüfen kahvede okey oynamıştık urlaya tapu işlemleri için gelmiş komşu sayılırız ama biraz koptuk galiba artık ulaşamıyorum:S
bOhEmZuLiK
Tarih 31 Aralık 2007 12:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 534
çemberimde gül oya çok güzel söylemiş bu şarkıyı
onun ağzından dinlediğimde zevk alıyorum o şarkıdan zaten güzel bir şarkı iyice güzelleştirmiş
birde şu şarkısı var
sevenler ağlarmış
muratti
Tarih 28 Nisan 2008 13:11
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
rock dinlemeye onla başladım onsuz rock muzik olmaz tabi ki şebosuz da
muratti
Tarih 21 May 2008 15:26
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
19 mayısta avcılar sahil de 14 ay aradan sonra türkiye de ilk konserini verdi gitmek nasip oldu süperdi yani
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki