Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ buluşmaya ne dersiniz?
Yazar Mesaj
mustigemlik
Tarih 4 May 2008 16:50
Mesaj konusu Re: buluşmaya ne dersiniz?
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
teşekkür ederim ben her zaman bursadayım herhangi etkinlik buluşma konser vb... her zaman hizmetinizdeyim Sevgilerimle..
  Kullanıcının profilini görüntüle
lucifer
Tarih 22 May 2008 12:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Antalya Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
aslında bugünlerde antalyaya gelmelisiniz hem tatil hem de buluşma nasıl olur ? ben yeni üyeyim benim dediklerim pek önemli olmaz ama ben yine de fikrimi bir söyliyeyim dedim
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 22 May 2008 12:16
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1120
yeni üyelerin dedikleri pek önemli olmaz diye birşey yok. masrafları karşılarsan neden olmasın :)

şaka bir yana da, site üyeleri geneli öğrenci ve çalışan kesim. tatile girilmediğinden henüz şehir dışına çıkmaları pek mümkün değil ayrıyetten işin maddi yönü var. antalyaya gidip gelmek -tatil dahil etsek,3 gün filan:)- baya pahalıya patlar.

içten bir mesaj ama olabilirliği pek mümkün görünmüyor..
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizZ
Tarih 22 May 2008 12:44
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
olabilseydi şahane olurdu ama! hem tanışma olarak hem de tatil olarak yani
pelinn
Tarih 22 May 2008 22:20
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 382
gelin ...gelin...
Gamzece
Tarih 22 May 2008 23:47
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
aslında izmirede gelseniz iyi olurdu..denizz(özge),ben ve umut karşılardık sizi.tabi bizden başkalarıda varsa onlarda gelirlerdiii.ayyyy çok güzel olurdu beeee....)
nickyok
Tarih 23 May 2008 00:06
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
ankara ve cevresindeki illere gelebilirim böyle bir organizasyon olursa ankara da olursa da ben organize edebilirim
multeciyim
Tarih 23 May 2008 13:29
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
arkadaşlar en iyisi mi biz merkez olarak istanbul'da buluşalım...
Gamzece
Tarih 23 May 2008 13:41
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
ah ah keşke gelebilsem ama imkansız
umuts
Tarih 25 May 2008 20:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
bencede istanbulda buluşun, geniş bi buluşma için en uygun yer zaten türkiyenin en kalabalık kenti..en çok üyede orda var,katılım yüksek olur umarım.
16. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Sonraki