şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ aykan ilkan
Yazar Mesaj
sheytha
Tarih 14 Şubat 2008 01:31
Mesaj konusu Re: aykan ilkan
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 177
solosu hep süper
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
ayBenizZ
Tarih 3 Mart 2008 21:28
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
evet..harikalar yaratmak tabiri için birebir :d
eva
Tarih 21 Nisan 2008 12:31
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Sivas Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
harika ve ötesii:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
zapahmet
Tarih 13 May 2008 23:15
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Çanakkale Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
harika bateri çalıyor yaa bursa da o kadar parçaladım kendimi ama baget i bana atmadı bi de birini attı diğerini niye atmadı merak ettim soloları süperdi yaa...
HuNTerHuNCer
Tarih 24 May 2008 18:54
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 20
genelde birini atıyor sanırım hep..Ankarada da öyle yaptı yine

geçen sene Egenin şenliklerde en sondaki teklilerde bi yandan harikalar yaratırken aradaki birkaç saniyelik boşlukta bagetleri havada tutarken baş parmağının kemiklerinin üzerinde hızlı bi şekilde çevirmesi harika ötesi bişeydi.. xD
yani anlatmaya çalıştım ama anlatabildim mi acaba anlatmak istediğim şeyi
efsundeniz
Tarih 24 May 2008 19:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
anlatmak istediğin şeyi ben anladım ama mersin konserinde atmadı bagetin birini:( yoksa ben mi kaçırdıım oofff
murat5555
Tarih 24 Haziran 2008 20:28
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Samsun Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
aykan abiyi ilk defa koçfest samsun da gördüm gerçekten mükemmeldi konserin büyük bölümünü onu izleyerek geçirdim zaten,keşke onun gibi çalabilsem daha ne isterdim ki
mercosh2
Tarih 27 Haziran 2008 20:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
konserlerde aykan abiyi ne zaman izlesem bende bir bateri hevesi uyanıyor:) onun sololarına bitiyorum valla:D her konserde performansı ayrı bir harika...(aynı soloyu atsa bile)
bexex
Tarih 15 Temmuz 2008 18:47
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
benim için burak 1, aykan 2 aykan davulda harikalar yaratıyor.konserde ayrı bir havası vardı,davulun başında delirdi sanki gerçekten süper davul çalıyor...inş. bende onun gibi olurum
buaskfazlasana
Tarih 3 Ağustos 2008 18:07
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 48
tek kelimeyle süpersin aykan abicim (:
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki