şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebo ile düet
Yazar Mesaj
Season
Tarih 25 May 2008 20:47
Mesaj konusu Re: şebo ile düet
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
Ya yağmurlar ya da fırtına hepsi olsa tabii off off... yağmurlar çünkü bir önemi var fırtına çünkü çoook seviyorumm...
  Kullanıcının profilini görüntüle
neshe
Tarih 3 Haziran 2008 16:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İzmir Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
geçmişe yolculuk..çünkü bu şarkı hissettiklerimi anlatıyo ve mükemmel.ah bide şeboyla söyleyebilsem..
garintsi
Tarih 3 Haziran 2008 17:49
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
sigara
uyumsuzfani
Tarih 3 Haziran 2008 17:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
ben şarkımı söylerken,çakıl taşları ve birde durma... napim seçim yapamadım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sebohayran
Tarih 4 Haziran 2008 16:27
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 93
benimde bir değil bir sürü beğendiğim ve birbirinden ayırım yapamadığım şarkıları var şebonun.
yağmurlar, deli kızım uyan, ben şarkımı söylerken, perdeler, sil baştan, yeniden doğup gelsem, can kırıkları, çakıl taşları ...
ama galiba "ben bir mülteciyim" şarkısını söylemek isterdim çünkü bu şarkı tüylerimi diken diken ediyor ve müthiş bir müziği var..son albümündeki en beğendiğim şarkısı..
ReDeviL
Tarih 11 Haziran 2008 20:04
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
ünzile
bOhEmZuLiK
Tarih 12 Haziran 2008 00:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 534
ben şarkımı söylerken ;çünkü bu şarkıyı söylerken kendimi çok ama çok mutlu ,coşkulu ,dimdik hissediyorum

tabiki en başta bu ,ama başka seçeneklerde olabilir hani sesimi yakıştırabildiğim

1-hoşçakal
2-durma
3-yeniden doğup gelsem
...dahası var ama başta olan bunlar
merwe23
Tarih 12 Haziran 2008 10:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 143
fırtına gitarla en iyi bu parçayı çalabiliyorum hem çalar hem söylerdik beraber
aylin759
Tarih 17 Haziran 2008 11:34
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 26
en sevdğim şarkısı DELGEÇ...........aynı zamanda şeboyla birlikte olmakmı gerçi o bile yeter bana düet yapmaya gerek yok...........yanımda olsun yeter..
ALPERENVESEBNEMFERAH
Tarih 1 Temmuz 2008 15:52
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
ben bir mülteciyim
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki