şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 25 May 2008 19:53
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
aa onu unutmuşum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 25 May 2008 20:11
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
olur böyle şeyler
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizZ
Tarih 25 May 2008 20:14
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
rock müzik türünde türkçe bir şarkıyla bu derece asla azımsanacak bir şey değil!
ama ben bu yarışmada müziğin yarışmadığını gördükçe katılmamızın doğru olmadığını düşünüyorum. hakkımızı alamamak insanı sinirlendiriyor biraz. çünkü biz sadece müzik için katılıyoruz, diğer bir çok ülke şov yapmaya ağırlık veriyor.
birinci olduğumuz yıl gurur duyduk ama yine de ilerleyen yıllar politikanın değişmediğini gösteriyor. umarım yanılıyor oluruz ve sadece müziğin yarıştığı bir organizasyona kavuşuruz!
pelinn
Tarih 25 May 2008 21:24
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
ben evde yoktum.. izleyemedim.. beklediğim gibi bir derece ama yinede üzüldüm çok daha iyisini hakediyorduk neyse bu kadar adaletsiz bir yarışmayı bu kadar umursamayalım mor ve ötesini seviyoruz

fotoğraflarda çok güzel ayrıca melis abla teşekkürler...
acaba tekrarı olurmu izlemeyi çok istiyordum bir bilgisi olan varmı?
umuts
Tarih 26 May 2008 10:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
bende tebrik ediyorum mor ve ötesini, ama o kadar sinir oldumki puanlamaları izlerken "bir daha izlmeyeceğim" dedim
türkiyeden bazı ülkelere çıkan puanlara çok şaşırdım ama nedense bazı ülkelerden türkiyeye çıkan puanlara hiç şaşırmadım! neyse müziği konuşsak daha dinlendirici olur sanırım..çok güzel bi mor ve ötesi şarkısı kazanmış olduk çok teşekkürler onlara. ve geçmiş olsun diyelim.
TOPRAK
Tarih 26 May 2008 11:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
ilk 7nin komşu ülke puanlarını çıkarın bakın görün birinci kim..

ama biz bunu biliyorduk..bu böyle olacaktı..bunu morlar da biliyorduk..bence bu sonuç birinciliktir..seksi şovlardan uzak şarkı yarışmasına şarkı yarışması muamelesi yapan tek ülkeydik..

sizi sevdiğimiz söylemişmiydim
denizZ
Tarih 26 May 2008 13:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
evet umut'un da dediği gibi, herşeye rağmen çok güzel bir mor ve ötesi şarkısı kazandık
multeciyim
Tarih 26 May 2008 23:16
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
ve biz tüm ayrımcılığa rağmen onları tebrik ediyoruz TEK BİRİNCİ.... Alkış
pelinn
Tarih 27 May 2008 11:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 432
haklısınız çok güzel bir mor ve ötesi şarkısı kazanmış olduk Alkış
bOhEmZuLiK
Tarih 28 May 2008 11:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 534
bence en güzel şarkıydı vallaha ya ne bu ya 7. olmak olsun bizim gönlümüzün birincisi onlar
DELİ ...
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki