şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Tolga Çevik
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 28 May 2008 19:18
Mesaj konusu Tolga Çevik
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430

tolga çevik

1974 İstanbul doğumlu Çevik, 1996 yılında Central Missouri State University'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlayan oyuncu, sırasıyla; "Küheylan", "Sen Beni Sevmiyorsun", "Kelebekler Özgürdür" ve "Kalbin Sesi" oyunları ve birçok televizyon ve sinema yapımında rol aldı. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli kurumlardan toplam 27 ödülün sahibi olan Tolga Çevik, 2001 yılında BKM Oyuncuları'na katılarak "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyununda ve "Vizontele", "Vizontele Tuuba" ve "Organize İşler" filmlerinde yer aldı.

"Ben her aktörün mutlaka vizörden bakmayı denemesi, hatta bakmayı bilmesi gerektiğine inanıyorum. Biz aktörler; görünmeyi bu kadar seven insanlar olarak, görmeyi bilmeden işimizde başarılı olamayız..." diyor resmi sitesindeki fotoğraf albümü bölümünde...
resmi sitesine de bir göz atın bence ... www.tolgacevik.com
  Kullanıcının profilini görüntüle
uyumsuzfani
Tarih 28 May 2008 20:50
Mesaj konusu Re: Tolga Çevik
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
komedi dükkanında bence sınırları zorladı ve gerçek tolga çevik cevherini anlamamıza neden oldu ..ayrıca şunu söylemeden geçemicem ama komedi dükkanında daha hoş çıkıyor sanki
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 28 May 2008 23:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
çokk şekeeeeerrrr
denizZ
Tarih 29 May 2008 12:06
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben organize işlerden beri bayılıyorum tolga çevik'e! komedi dükkanıyla da iyice pekişti bu sevgi. yani sanatına olan sevgim, saygım
yeteneğin insanın içinden gelen bir şey olduğunu hissettiriyor her şeyiyle. tamamen doğal! sempatikliğiyle de çok şey kazanıyor.
efsundeniz
Tarih 29 May 2008 13:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yüz mimiklerine bayılıyorum burada konservatuara almamışlar o da gidip yur dışında okumuş iyikide geri türkiye'ye geri dönmüş türkiye yeni,yetenekli bir komedyen daha tanıdı ama onu dramalarda da görmek isteriz
theconqueror
Tarih 29 May 2008 14:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
evet açıkçası bende dramlarda nasıl bir iş çıkaracağını merak ediyorum.komedi dükkanına zaten laf yok!şu ana kadar bence Türkiyede komedi olarak düzenlenmiş en güzel ve tek program.Başarılar Tolga Çevik...
IYIKOTU
Tarih 29 May 2008 18:03
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 263
mimikleri bence de çok iyi. komedi dükkanı ile iyi bir hayran kitlesine kavuştu
buket09
Tarih 29 May 2008 18:11
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ilk yılmaz erdoğanın bir oyunuydu sanırım orda şarkıcı olma hayalleri kuran biri birde şarkısı vardı ¨seven kıskanır bende kıskandım..¨ böyleydi heralde...sonra avrupa yakası ordada kendini kanıtladı...ve en önemlisi komedi dükkanı bu program sayesinde adını iyice duyurdu...tiyatronun genç yıldızı
Gamzece
Tarih 29 May 2008 21:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
evet ya gerçekten çok şeker çok tatlı.bu kadar tatlı olduğunu bilmiyordum ben yaaa ama hakikaten çok başarılı Alkış
denizZ
Tarih 30 May 2008 15:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
buket senin dediğin "bana bir şeyhler oluyor"da geçiyor:

seven kıskanır
yüreğindekini
kim olsa kıskanır
kıskanırdı seni

gel benim sevdalım ol (trananininom..)
gel benim belalım ol (raaraarom...)
gel benim felaketim ol (tranananinom)
gel benim, felaketiiiim ol

araya şiir koyuyordu, çok komikti yaa bir de sonunda hızlıca söyleyişi, "felaketim ol!"
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki