| Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence |
| Yazar |
Mesaj |
| sinan |
 28 May 2008 17:16
 Re: Evanescence |
|
|
Site Admin
|
arkadaşlar birşeyi savunmak için gereken bilgiden daha fazlası gerek karşı çıkmak için. sevmediğin için araştırmaman değil, araştırman gerek ki bir sebebin olsun. elbette sevip sevmemek için sebep bulmak zorunda değilsin ama hayran kitlesi bulunan, bir sanat icra eden birisi (birileri) için bunu yaparken normal olarak göze batacağını bilmen gerek.bunun için sağlam fikirlerin olmalı. tanımadan yaptığın eleştiri havada kalıyor. evanescence'i veya herhangi birini sev demek saçma ama sevmediğini ısrarla dile getirmene gerek yok. bir sefer "pek sevmiyorum" dersin biter. fazlası pek iyi olmuyor şekildeki gibi
@mel, mesajlarda biraz dikkat. sevilip sevilmediğini sorgulamadan sevilir veya sevilmez sanatçılar. sen de kimseyi sevilip sevilmediğini sorgulamadan seviyorsundur sanıyorum ? yanılmıyorum değil mi. yorumlarda biraz dikkat.. |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 28 May 2008 17:32
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
Tanımadan yapmıyorum emin olun.Daha önce dinledim.Bir daha bu başlığa yazmam olur biter.Mesaj alındı |
| |
|
| |
 |
| MeLL |
 28 May 2008 20:46
|
|

Aktif Üye
|
Ben kimseye Evanescence'ı niye sevmiyosun ya da sevmek zorundasın gibi bir şey söylemedim farkındaysanız sevmeyebilirsin o senin görüşün bişey diyemem dedim.. O da seni sevmiyor kısmı zaten ayrıntı benim asıl üzerinde durduğum nokta gothic hakkındaki yanlış savunması..! Biraz araştırsaydın öyle olmadığını anlardın dedim hepsi bu!
(Sinan ve Toprak uyarıları dikkate alıcam..Teşekkürler!) |
| |
|
| |
|
| sinan |
 28 May 2008 20:57
|
|
Site Admin
|
|
son uyarım o "ayrıntı" içindi. diğer söylediklerini yaptığını iddaa eden de olmadı, yapsaydın zaten uyarılmaz,direk uzaklaştırılırdın. bunu da uzatmayın artık. |
| |
|
| |
 |
| deathsoad |
 29 May 2008 14:38
|
|

Yeni Üye
|
eternal adlı parçayı dinlemenizi tavsiye ederim enstrumantal bir parça çok da hoş |
| |
|
| |
|
| biqqe |
 18 Ağustos 2008 12:07
|
|

Üye
|
|
çok güçlü ve etkileyici bir ses en beğendiğim şarkıları my ımmortal ve bring me to life hele o kilibinde düşüş sahnesi yokmu:) |
| |
|
| |
|
| eternal |
 21 Ağustos 2008 23:20
|
|

Üye
|
çok farklı bir yorum sesi çok güzel ama konser kayıtları o kadar da iç açıcı değil tabi bazıları |
| |
|
| |
|
| sheensaqrock |
 22 Ağustos 2008 15:59
|
|

Üye
|
ben evanescence yi ilk bring me to life ile tanıdım ve o günden beri de severek dinliyorum çok güzel bir sesi var şarkılarıda öyle seviyorum yani |
| |
|
| |
|
| Sezer |
 7 Ekim 2008 23:07
|
|

Üye
|
Thoughtless (Korn Cover)
Bu cover ı dinlemenizi öneririm. En beğendiğim cover 'lardan biri .Çok iyi ya. |
| |
|
| |
|
| sebofanebru |
 13 Ekim 2008 18:13
|
|

Üye
|
|
çok harika bir sesi var o kadının. en iyi rock sanatçılarından biri zaten bence |
| |
|
| |
|