şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 19 May 2008 15:12
Mesaj konusu Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sağol abi afferin bana
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizZ
Tarih 20 May 2008 12:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
aslında dinlediğimiz müzik şöyle bizi yansıtır, o anki ruh halimiz neyse onu dışa vuracak bir müzik dinleriz! bu rock da olabilir classic müzik de...
ama şöyle bir şey de var, insan hayranı olduğu müzik türünün içinde ruh halini yansıtacak tüm türleri de bulabilir. yani rock müziğin içinde yeri gelince kafa tutma da var boşverme de, hüzün de var neşe de...

dinlediğimiz müzik bizi, içimize attığımız şeyleri yansıtır...
  Kullanıcının profilini görüntüle
rockerangel3
Tarih 20 May 2008 20:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
evet, o anki ruh halimizi yansıtır bencede

ama insanın tarzı vardır buda tabiki genel olarak kendi ruhuna hitap eder...
garintsi
Tarih 29 May 2008 16:15
Banlı
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
hem de aynen yansıtır.Bunu bilirkişiler kanıtlamış daha bizim söylememize gerek yok sanırım
sinan
Tarih 29 May 2008 16:25
Site Admin
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1154
aslında aradığımız "evet" ya da "hayır" gibi kesin cevaplar değil. amacımız fikirlerin paylaşılmasını sağlamak. "neden evet" "neden hayır". bir doğa kanunu konuşmuyoruz ki onu bile tartışabiliriz neden olmasın. bilikişiler de bir yerde "kişisel" fikirlerini kullanarak bir yargıya varıyorlar
Soygaz
Tarih 30 May 2008 21:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Müziği bir yana bir de sözleri var bu şarkıların... Metallica'nın duygularıma ters düşen bir şarkısını görmedim bu güne kadar..ve beni yansıtıyor gerçekten... Müzik türü olarak bakınca da; benim müzik türüm Metal..Metal gibi asiyim,ama içimde metal gibi duygusalım.. ve dinlediğim müzik beni yansıtıyor mu,evet...
umuts
Tarih 31 May 2008 15:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
o kadar genişim ki müzik konusunda bazen kendime şaşıyorum,daha dün akşam ferdi tayfur'un zaman tünelini dinledim bunun yanısıra vazgeçilmezlerimde var tabi,şebnem ferah ve özgün müzik. dinlediğim müzik(ler) gerçekten de beni yansıtır,birikimimi yansıtır geçmişimi yansıtır geleceğimi yansıtır.yansıtır işte.
darkpurple
Tarih 7 Haziran 2008 21:12
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Mühendis Mesajlar: 30
kişinin kendini müzikle yansıttığı gibi (örnek:şebo) dinlediğimiz müzikte bizi yansıtır elbette... ama müzik dinlemek istediğinizde onu sevdiğiniz de size sihirli gücünü verir... o gücü hissediyorsanız o müzik sizi yansıtır... ve müzik her zaman keşfedilmeli... alışveriş merkezinde duyduğum ve hoşuma giden bir müziği bile gidip sorarım bulurum.. bu şekilde keşfettğim ve albümünü severek dinlediğim yabancı sanatçılar mevcut.... her müziğe tarza bi şans tanımak gerek önyargısız bence... ve çeşitli dinlemek gerek... gökküşağı gibi insanın ruhu ... her rengimizi yansıtan müziğimizi keşfedebilmemiz gerek
sebohayran
Tarih 7 Haziran 2008 21:20
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 93
umuts bende aynı senin gibiyim müzik konusunda,
ben bir türk sanat müziği şarkısının ardından bir rock
parçasını dinleyebilirim, aynı seninde arabesk dinlemen
gibi..
mesela türk sanat müziğinden "benzemez kimse sana"
şarkısını çok severim
bexex
Tarih 15 Temmuz 2008 01:38
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
bu konu hakkında kesin birşey düşünemiyorum. etrafımda rock müzik dinleyip bunu kıyafetine,yaşantısına,kişiliğine yansıtmayan kişiler var.ama rock müziği severek dinliyorlar.ama ben öyle değilim dinlediğim müzik tarzıyla kıyafetlerim,yaşantım,davranışlarım çok uyar... sanırım kişiye göre değişiyor...
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki