şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ satranç
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 25 Mart 2008 19:06
Mesaj konusu Re: satranç
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
sadece yenilince sinirleniyorsun ve birdaha birdaha diyerekten yenene kadar oynuyorsun birde bakmışsınki oyuna başladığından buyana saatler hızlaa akııp geçmiiş böyle olunca gece rüyanda satranç taşlarını görmen olağandır:)yada daha yeni öğrenen kuzeninle oynamak
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
HuNTerHuNCer
Tarih 25 May 2008 02:04
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 20
tavla gibi zevkle oynadığım bir oyun..lisemin o konuda avantajı vardı..genelde kantindeki 5 kişiden 4 ü biliyordu ve rakip istemediğimiz kadar çok
Gamzece
Tarih 29 May 2008 18:11
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
ay ben hiç bilmiyorum ya.ortaokulda bize tahtasını yaptırmışlardı sonra taşlarını alın ailenizle oynayın demişlerdi ama hiç oynamamıştım.zor gelmişti.ama öğreneceğim.çok eğlenceli bir oyuna benziyor..
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 29 May 2008 18:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet çok eğlenceli insan oynadıkça hırslanıyor
Soygaz
Tarih 29 May 2008 18:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
ben bu oyunda kardeşimi yenip de onu fıtık etmeye bayılıyorum :)
Gamzece
Tarih 29 May 2008 18:42
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
aaa herkes biliyor bir ben bilmiyorum şuna bakın yaa...bana da öğretin yaa.
sanırım bunu öğrenmeye ihtiyacım var
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 29 May 2008 18:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Çok kolay bi oyundur Gamze Abla.. (: Mantık ve strateji meselesi.. (bkz: ben)
sinan
Tarih 29 May 2008 18:47
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
ezberlemen gereken taşların hareket kabiliyetleri :) gerisi senin mantığın ve savaş stratejilerin edanın dediği gibi

http://tr.wikipedia.org/wiki/Satran%C3%A7 burdan taşların hareketlerini inceleyebilirsin
Soygaz
Tarih 29 May 2008 18:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Ama taşların hareketlerini öğrensen bile ,biriyle oynamadan kesinlikle "Satranç biliyorum" diyemezsin :)
buket09
Tarih 29 May 2008 18:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ilkokul öğretmenimiz öğretmişti sınıfta turnuvalar falan yapardık turnuvalarda birinci olamadım ama bir kere öğretmenimi yenmiştim..
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki