şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2009  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ satranç
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 29 May 2008 17:53
Mesaj konusu Re: satranç
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ekle edanın veya benim msnimi ordan oynayalım ben çok iyi değilim yenme ihtimalin var ama edayı bilemem
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 29 May 2008 17:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Ben bitaneyimdir :) :D
efsundeniz
Tarih 29 May 2008 18:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
tabii canıım bir ara oynayalım
MordanAdam
Tarih 12 Temmuz 2008 19:53
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
satrança bayılırım çoğu zaman oynarım mükemmel bir oyun bilmeyenlere öğrenmelerini tavsiye ederim
  Kullanıcının profilini görüntüle
merwe23
Tarih 12 Temmuz 2008 20:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 143
çok eski zamanlarda bir kral vezirine oyun bulmasını söylemiş vezir santraçı bulmuş kral üzerine not yazmış '' hızlı düşünen ve zeki olan kazanır diye'' başka bir krala göndermiş diğer kralda santrança karşı tavla oyununu bulmuş ne alakaysa konuyla yaziyim dedim yine de
eternal
Tarih 2 Eylül 2008 11:06
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
ya ben de hiç bilmiyorum o kadar izledim arkadaşlar oynarken
ama izlemekle olmuyor tabi
çok karışık görünüyor çapraz git 2 ileri filan çakamadım bir türlü
bOhEmZuLiK
Tarih 3 Eylül 2008 20:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 534
ama izlemekle olmuyor dediğin gibi ;öğrenmek isteyeceksin öncelikle
sonra mantık vs..
ben babamla kardeşimi seyreder dururdum ama anlamazdım ve babamdan bana öğretmesini istedim ve öğrendim hatta okadar ilerledimki asla yenemediğim babamı bir kerede olsa yenmiştim "tabi inşallah babam bilerek yenilmemiştir bana ama sanmıyorum
sheytha
Tarih 8 Eylül 2008 11:42
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 177
ilgimi çekmeyen bir oyun
sevarock
Tarih 15 Ekim 2008 21:53
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 68
en son 5. sınıfa giderken oynamıştım.o zamanlar idare ederdim ama şu an faciya ile sonuçlanır oynasam herhalde
SeboTiryakisi
Tarih 5 Kasım 2008 19:11
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 64
Dediğiniz programı biliyorum Bende de var. Çok çok zevkli. Oyunda onlar birbirlerini yerlerken bana da bir heyecan basıyor ki sormayın

Ben de satrançta iyi sayılırım Sadece kötü oynayanların karşısında iyiyimdir. Yoksa ben de iyi bilmem ama çok severim:)
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki