Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah
Yazar Mesaj
MeLL
Tarih 22 Nisan 2008 17:44
Mesaj konusu Re: şebnem ferah
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 150
"Şebo" ne denilebilir ki! o olmasa, şarkıları olmasa ne yapardım bilmiyorum valla.. Hayat bomboş olurdu heralde!!
  Kullanıcının profilini görüntüle
beJaa
Tarih 24 Nisan 2008 00:08
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
Şebnem Ferah yani hakkındaki düşüncelerimi tanımlayacak kelime yok iyiki var rock müziği sevmemin nedeni ilk onun şarkılarını dinleyip beğendim iyiki var iyiki bizlerle!
gorkemgvn
Tarih 7 May 2008 20:30
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
şebo hakkında ne denilebilir ki muhteşem birisi.şebonun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
baykin
Tarih 30 May 2008 14:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Sivas Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
teşekürler ama bence bu kadar içerik ne şebnemi açıklar ne de bu satfa adına yeter gelişmek ve ilerletmek lazım yasal değil mi bu sayfa?
efsundeniz
Tarih 30 May 2008 15:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
şebnem ferah
en sevdiği şarap=villa doluca
cips=doritos-lays
çikolata=damak
en sevdiği ev aksesuarı=mum
araba markası=wolswogan
ev alışveriş yapmayı sevdiği yer=mudo
birde tam kesin değil ama;
göbek adı=lena sanırım ..
başka birşey aklıma gelirse yazarım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 30 May 2008 15:04
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1118
site tek sayfadan, tek konudan ibaret değil ya.

sorunuz anlaşılmıyor ayrıca. yasallıktan kastınız nedir. aradığınız ne. tatmin olamadığınız kısım ne
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 30 May 2008 15:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
konuya balıklama atlıcam ama sanırım şebnem hakkında söyleyeceğiniz bu kadar başka bilgi yokmu bu kadarı siteyi ilerletmez diyor ve ayrıca site yasalmı diyor sanırım şimdi:

1şebnem'in herhangibir yasal sitesi yok ama birsürü fan sitesi var bizde onlardan biriyiz
2-biz şebo'nun kankası,grup arkadaşı,kuzeni falan değiliz onun hakkında herşeyi bilelim
3-site açılalı henüz 1.5 yıl oldu ve bu süre içinde yaklaşık 2515 üyemiz var bu bile bir başarıdır
4-şebnem fazla medya önünde olan biri olmadığı sadece müziğini yaptığı için unun özel hayatı hakkında fazla birşey bilmiyoruz ama müziği sor sayfalarca anlatalım

sormak istediğin ailevi bilgilerse
baba adı=ali ferah
abla adı=aycan ferah
abla adı=canan gafuroğlu
yeğenlerinin adı=can,tan
yeterli mi
baykin
Tarih 30 May 2008 18:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Sivas Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
ben mehmet yasalıktan kastım bilinen formaliteler ama kötü amaçla demedim forumu beğenmediğimden değil de içerik sanki biraz az gibi konu başlıkları yetersiz
TOPRAK
Tarih 30 May 2008 18:56
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
o zaman yeterrli sayıda başlığı siz açın bizde bakalım uygun görürsek onaylıyalım..olurmu
denizZ
Tarih 30 May 2008 20:26
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
evet zaten her geçen gün açılan başlık sayısı artıyor!...
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki