| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ çocukluğumuzu hatırlayalım.... |
| Yazar |
Mesaj |
| uyumsuzfani |
 2 Haziran 2008 18:58
 Re: çocukluğumuzu hatırlayalım.... |
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
bende ağaç duvar tepelerinde gezerdim:) bide ağlayan bir bebğim vardı susmuyor diye kafa üstü yere çakmıştım.. annemde napıyorsun sen dediğinde bu hiç susmuyo bende susturdum demiştim annemde hazır cevap hemen ee sende susumuyorsun bende senimi öyle yere vurim demişti:) hemen dudaklarımı büzdürmüştüm gözleirm dolmuştu.... sonra bebeği çöpe atıp kum kamyoneti istemiştim:D |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 2 Haziran 2008 19:11
|
|

Site Ahalisi
|
senden beklediğim bir hareket, hiç şaşırmadım desem
ben de ablamla küçüklüğümü ağaçlar ve duvarlar üzerinde geçirdim çok eğlenceli... |
| |
|
| |
|
| buket09 |
 2 Haziran 2008 19:14
|
|

Aktif Üye
|
ayy çoçukluğumu hatırladım yaa...
benim bir sürü oyuncağım vardı onları salonun ortasına dökerdim oyun oynardım ve en kötüsüde onları toplamak tabii ben işten kaçmakta ki ustalığım çocukluktan belliymiş hemen gizlice dışarı çıkardım geldiğimde hepsii toplanmış olurdu annem sağolsun vee şuanda odamda 3 ayıcığım (hepsi birilerini simgeliyor biride vazgeçilmezim Selmamı )ve bir tanede zenci bir bebek
ayrıca okurken offfladığım ben dışarda oyun oynarken annemin balkondan çağırması en gıcık olduğum şeydii |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 2 Haziran 2008 19:21
|
|

Site Ahalisi
|
ben de deli gibi salonda koltukların altında oynardım, ve hiç sesimi çıkarmazdım, kendi kendime içimden içimden konuştururdum bebekleri, arabalrı falan.... hepsini de tek tek toplardım. kendi kendime oynardım hep,ü ne kadar yalnız bir çocukmuşum ama sevmiyordum yani başkasıyla oynamayı, anlaşamıyorum! illa ki arıza çıkarıyorlardı ve bazen de oyuncaklarımı çalıyorlardı. bak aklıma geldi şimdi nasıl sinir oldum!!! hep benden birşeylerimi aldılar, onlar yüzünden yalnız yaşamaya alıştım.... |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 2 Haziran 2008 19:29
|
|

Forum Demirbaşı
|
Bizim eve misafir gelemezdi.Sebep: gelenlerin burnu kanadığı veya başka bir yerine başka bir şey olduğu için. |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 2 Haziran 2008 19:30
|
|

Site Ahalisi
|
sen çok fenasın yaa |
| |
|
| |
|
| Soygaz |
 2 Haziran 2008 19:32
|
|

Forum Demirbaşı
|
Allah kuru iftiradan saklasın ne diyeyim. |
| |
|
| |
 |
| Gamzece |
 2 Haziran 2008 19:45
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
Bende küçükken elime elma almışım çok severmişim.annem vermiş öyle öyle dolanırken...aklıma birşey gelmişti.saklanayım bunlar beni bulsun diye.girdim yatağın altına bakıyorum benim yokluğumdan anlaan yok.bekledim o an uyuyup kalmışım.o anda elma yiyordum.elma kalmış öyle uyumuşum.annemler ara,ara,ara zor bulmuşlar.bir bakmışlar yatağın altında elmayla uyuyup kalmışım hatta öyle fotoğrafım var.ne komik yaaa.sonra bir uyandım herkes başımda yarı gülmek yarı ağlamaklı korkmuşlar canlarım yaa..o yaşadığımı asla unutmuyorum...
ve hatırlatma benim hiç bebeğim olmadı sadece büyük bir bebek vardı duvarda olan ona da bakıyordum ağlıyordum... ))ama bir sevebileceğim bebeğim olmasını isterdim ne diyim:)) |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 2 Haziran 2008 20:23
|
|

Site Ahalisi
|
artık kendi bebeğini seversin gamze ona aldığın oyuncaklarla çocukluğunun acısını da çıkarırsın! |
| |
|
| |
|
| Gamzece |
 2 Haziran 2008 20:30
|
|

Aktif Üye
Meslek: Tekstil
|
|
haklısın deniz.o zamanım çoktan gelmiş.ama ağladığım bile olmuştu biliyomusunuz..kötü birşey:( |
| |
|
| |
|