şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ tiyatrocu arkadaşlar...
Yazar Mesaj
nickyok
Tarih 20 May 2008 23:19
Mesaj konusu Re: tiyatrocu arkadaşlar...
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
bende 2 yıl lise dönemimde okul tiyatrolarında rol aldım daha sonra 1 yılda özel bi tiyatroya gittim orada oynadım geçen sene konservatuar sınavlarına girdim ama olmadı bakalım bu sene hem konservatuar hemde b.k.m'yı deniyecem inşallah olur
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 21 May 2008 11:34
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
bkm demek umarım girebilirsin konservatuarda olmama rağmen bkm benimde hayalim okul bitince hiç bişi yapamazsam derhal bkm istanbul ayağını düşünüyorum.. kanal d deki yeni proğram reklamlarını izleidğimde oraya akmak istedim resmen dedikleri gibi tam bir mutfak..
nickyok
Tarih 21 May 2008 18:38
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
inşallah hakkında iyi olur bkm her tiyatro ile uğraşanların isteği...maddi manevi herşeyi bulabileceğin bi yer.
darkpurple
Tarih 7 Haziran 2008 22:50
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Mühendis Mesajlar: 30
Lisede kaldı tiyatro maceram... Oyandıklarım da olmuştu kendi yazdıklarım da
Tiyatro, sahnesiyle sahne arkasıyla apayrı bi zevk ve o alkışın yeri bambaşka. çok güzel hareketler bunlar programını seyredince yeniden heveslendim ben de
sebohayran
Tarih 8 Haziran 2008 15:28
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 89
bende tiyatroyu hatta müzikal'i çok seven biriyim.
en son geçen sene gitmiştim sınıfla beraber, yani öğretmen sormuştu, ne yapalım, diye herkes bir kağıta isteklerini yazmıştı. tek tiyatroyu yazan bendim ama yinede gittik ve harika bir komediydi, gülmekten gözlerimizden yaşlar geldi .
ayrıca geçen sene ablamla beraber bir dernekte tiyatroda oynamak istedik, bizim bir arkadaşımız ablamın bu konuda yeteğini görünce zaten tiyatro yapmaya karar verdi. yılmaz erdoğan'ın otogaragara adlı oyunundan skeçleri seçip oynamaya başlamştık.
ama maalesef bu oyun da yer alan diğer arkadaşlar provalara bir geliyorlardı bir gelmiyorlardı, fazla sürmeden bitirdik, oynamamaya karar verdik..
tekrar olsa böyle birşey gitmek isterdim, ama okuldan zamanım olmuyor
çok uzun oldu ama anlatmak istedim
  Kullanıcının profilini görüntüle
bexex
Tarih 1 Ağustos 2008 16:41
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
5.sınıfta tiyatro kursuna gitmiştim xD sonra onu parayla sahnelemiştik parasınıda hocamız almıştı >.< xD çok zevkli bişi ya xD provalarda falan su gibi söylüyordum sahneye çıktım patadanak kaldım xD ama süper bir deneyim olmuştu çok zevkliydi xD ayrıca tiyatronun gereken ilgiyi gördüğünü düşünmüyorum,bende gereken önemi vermiyorum,herkes gibi banada sinema daha cazip geliyor,neden bilmiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3