şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ ülkenin nereye gittiğinin göstergesi!!
Yazar Mesaj
mustigemlik
Tarih 4 May 2008 01:30
Mesaj konusu Re: ülkenin nereye gittiğinin göstergesi!!
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Bursa Kayıt: May, 2008 Meslek: Diğer Mesajlar: 38
dikkat edin! Siyaset dediğimiz o kadar çok yola sahip ki siz biz ya da diğerleri umrunda değiliz... Canı nereye isterse oraya gidebilen birşey... kimse yönetemiyor bizim ülkemizde o kadar farklı görüşlere sahibiz ki eyalet sisteminde olmadığımız için asla kimse birşey yapamaz ama asla da eyalet sistemine geçmemizi istemem sonuçları kötü olur... en iyisi yöneticilerimizi biraz daha süzgeçten geçirerek seçmemiz lazım diye düşünüyorum ben ... saygılarımla
  Kullanıcının profilini görüntüle
darkpurple
Tarih 9 Haziran 2008 01:22
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Mühendis Mesajlar: 30
Çok üzücü bi olay.Büyük bii ayıp ülkemiz için. Yalnız bu benzeri olaylar siyasete malzeme olmamalı veya provakasyon amaçlı kullanılmamalı.
Dünya da ve Türkiye de din çok hassas bi noktada çünkü günümüzde. En açık tabirle dini inançların faydasının yanında ne yazıkki zararlarının da tartışıldığı bi dönem. Uygulanış biçimiydi günümüze adaptasyonuydu vs vs...

Büyük bi toplumsal bi ayıp... Sürüsüyle olay var benzer (yani dolaylı yoldan dini inançların etkili olduğu)

Günümüzde liselerde bile olanları gördüğümde ilerde bi kızım olmasın da oğlum olsun diyorum bazen...

Ciddi ahlaki bi sorun var... Kaynatılarak geçirilen hocayla dalga geçilen din derslerinin hiçbir katkısı yok ne yazıkki...

Eğitim sistemi ve eğitim veren insanlar önemli... Diyanet de revize edilmeli (sadece belli bir dinin bir mezhebine hitap ediyor çünkü....benim mezhebime hitap ediyor bu arada ) Din yalnızca kurallardan ibaretmiş gibi gösterilmemeli... Ayrıca en büyük iş aileler düşüyor... çocuklarına hap gibi dini kuralları verene kadar ahlaki yönden iyi yetiştirmeleri gerekiyor...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 9 Haziran 2008 07:30
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
bu ne ya bizde orta okul öğrencisiyiz kısa etek yüzünde böyle birşey yapılması aşırı ürkütücü...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3