şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ kurban
Yazar Mesaj
simple
Tarih 15 May 2008 11:06
Mesaj konusu Re: kurban
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
hızla bekliyoruz gerçekten etrafımdaki nerdeyse birçok kişi tarafından da tutulan bir grup .. evde açıyorum haliyle bizimkilerde dinliyor ve eğlendiklerini de görüyorum hani:D eee ailecek severiz:D
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 15 May 2008 17:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
dakka 1 gol 1 diyoruz biz buna..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sebohayran
Tarih 9 Haziran 2008 12:44
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 81
ben bu aralar kurban'ın şarkılarını arayıp dinlemeye başladım. çok beğendim bazı şarkıları.
özeliklede cover olan parçalar bir harika, en güzel cover yapan grup bence kurban.
insanlar, zorba, namus belasi, sorma, sari cizmeli mehmet aga, lambaya püf de ve suc bende.
bu şarkılarını dinledim ve çok beğendim.
eğer kurban seven varsa aranızda, bana başka güzel şarkılarını tavsiye edebilirmi, çok mutlu olurum
bOhEmZuLiK
Tarih 9 Haziran 2008 12:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 519
"haberin yok "
çok ama çok güzel ve eğlenceli ve gerçekleri söyleyen bir şarkı birde "yine " var tabi
ve tabi "BEN" ..sözlerle yıpratılmış ağken gülen bir ben ,artık gülmüyorsam bir sebebi vardır, artık sevmiyorsam bir sebebi vardır, artık duymuyorsam ne beklersinki benden ....
ya bu kurban daha çok sevilecek şarkısı var yani ilk aklıma gelenler bunlar
sebohayran
Tarih 9 Haziran 2008 12:58
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 81
teşekkür ederim, "yine" şarkısını biliyorum ve seviyorum, diğerlerinide dinleyeceğim mutlaka, sağol;)
bexex
Tarih 15 Temmuz 2008 03:10
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 106
kurban ah ah ! çok seviyorum ya.dağılmalarına çok üzülmüştüm,biraraya geldiklerindede "burak davulda olmayacak" diye söylentiler olduğu için tam sevinememiştim.ama onuda hallettiler çok mutluyum . rocka onlarla başladım {burak'ım}
kptan
Tarih 21 Temmuz 2008 13:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
"yak" da çok güzel ben çok beğeniyorum
peace
Tarih 4 Ağustos 2008 20:10
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 25
iyi bir grup yine ve yalan şarkılarına biterim ve öneririm
sheensaqrock
Tarih 13 Ağustos 2008 15:13
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 78
evet ya ben de çok seviyorum bu grubu özellikle de burak ı şarkıları birbirinden güzel ayırım yapamıyorum bile
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5