şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 2 Haziran 2008 16:45
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
efsun, sayfanın en üstünde sabit bir menü-bar bulunmuyor mu sizde?

anasayfa | şebnem ferah | volvox | forum | galeri | şarkı sözleri | iletişim

diye. ayrıca büyük geniş logomuz foruma linkli. yani sitenin her yerinden logoya tıklayarak foruma yönlenilebiliyor
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 2 Haziran 2008 16:55
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
ona dikkat etmemiş efsun bilgi için teşekkürler..
efsundeniz
Tarih 2 Haziran 2008 17:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet teşekkürler çoğu zaman canım sıkıldıkça seboist. yazısına tıklardım ama nedense galeride aklıma gelmedi
sinan
Tarih 2 Haziran 2008 18:32
Site Admin
ama oraya da ekleriz ufak bir forum linki :)
uyumsuzfani
Tarih 2 Haziran 2008 18:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
evet iyi olabilir... ama ben artık logoyu tıklıyorum birde gülüyorum kendime ben bunu nasıl görmedim diye ...
bOhEmZuLiK
Tarih 9 Haziran 2008 00:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
ya arkadaşlar internetten karakalemle ilgili resimlere bakınıyordum karşıma yüxexes in bir dergisi çıktı pek almadığım bir dergi ama karakalem üzerine bir kaç dergisi varmış ilk çıktığında ben o aylarınkini kaçırdım acaba o geçmiş dergileri temin edebileceğim biryer varmıdır?
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 9 Haziran 2008 01:40
Site Admin
sitemize çok uğramıyor ama kertenkele nickli üyemize özel mesaj atabilirsiniz. yani güven abiye. belki yine çok yardımı dokunmayabilir ama en azından arşivlerinde vardır belki :)
SeBoDeLiSi
Tarih 9 Haziran 2008 14:57
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Benim görüşüm,fazla sert uyarı yapıyorsunuz ve uzaklaştırıyorsunuz...böyle olursa üye kazanamazsınız bence..(:
Soygaz
Tarih 9 Haziran 2008 15:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Alıntı:
Benim görüşüm,fazla sert uyarı yapıyorsunuz ve uzaklaştırıyorsunuz...böyle olursa üye kazanamazsınız bence..(:

Aynen.Burda herkes aynı şeye aynı tepkiyi verecek değil..Değerlendirirken tanıdığınız kadarıyla üyelerin karakterlerini de göz önüne alın derim ben.
efsundeniz
Tarih 9 Haziran 2008 15:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
evet sert uyarılıyor hatta bazen istenilen şey cevaplandırıldığı halde banlayorsunuz(bkz.garintsi arkadaş sorulan soruya cevap vermiş ve uzaklaştırılmış)
ayrıca eğer konular fazla geyiğe sarıyorsa özelden uyarı yapılır her mesajımızın altında bulunan uyarılar açıkcasi yazmamızı engelliyor büyük ölçüde, insanın yazası gelmiyor 'acaba ne yazsam kızarlar' son günlerde o kadar çok banlanma olayı olduki 'acaba ne yazsam banlanılırım' deniliyor. yöneticiler istedikleri kadar sert uyarı yapıyor ama üyeler haddini bilmek zorunda yoksa geçici ve kalıcı banı yersin..özellikle bu uyarılar yaşa ve karaktere bakılmaksızın hatta bazen ukalaca yapılıyor.. ee böylede üye kaybedilir(yor)..
12. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Sonraki