Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ One Tree Hill
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 26 Nisan 2008 00:30
Mesaj konusu One Tree Hill
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
One Tree Hill Mark Schwahn tarafından yaratılmış, türü dram olan bir gençlik dizisidir. ABD yapımı olan dizi ilk defa 23 Eylül 2003 tarihinde ABD'deki The WB Television Network isimli kanalda yayınlanmıştır. The CW Television Network'te yayın hayatına devam etmekte olan dizi Türkiye'de CNBC-e isimli televizyon kanalı tarafından yayınlanmaktadır. 8 ocak 2008 tarihinde ABD'de dizinin 5. sezonu gösterime girmiştir. Dizinin 6. sezonunun 2009 yılında gösterime gireceği ve 6. sezonda dizide birçok yenilik yapılacağı açıklanmıştır.

bu diziye de geç başladım çok hoşuma gitti ve bırakamadım yakışıklıları da sağolsun tabi ki de ama konusu ve gidişatı da hoşuma gidiyor
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 26 Nisan 2008 15:38
Mesaj konusu Re: One Tree Hill
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
13 yaş üstü olması gereken bir dizi bence ve buna rağmen izler miyim; evet!! Fanatiğiyim !!
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
MeLL
Tarih 30 Nisan 2008 20:21
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 150
CNBC-E de en sevdiğim dizi.. Tekrarlarını bile izlediğim dizi.. süper gençlik dizisi =D I love Lucass <3 =D
pussuk
Tarih 30 Nisan 2008 22:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
aha bir lucasscı daha ben de bayılıyorum ona
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Lucas dizinin esas oğlanı ve en yakışıklısı..Ama şu bi gerçek; Brooke Peyton'dan çok daha güzel...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
mercosh2
Tarih 5 May 2008 19:37
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
ben de bir one tree hill fanatiğiyim... ama benim favorim nathan & haley
dizinin 5.sezonunun burada ne zaman başlacağını bilen var mı?
MeLL
Tarih 9 Haziran 2008 23:43
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 150
Tam tarih bilmiyorum da eylül-ekim gbi diye biliyorum yalnız çok karışıcak işler bu sezonda birsürü yeni oyuncu war Bu arada ben sonuna kadar Lucas <3 Peyton fan
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)