Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ avrupa yakası
Yazar Mesaj
denizZ
Tarih 9 May 2008 19:40
Mesaj konusu Re: avrupa yakası
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
değil mi, hem bu kadar uzun sürmesine rağmen sıkmıyor insanı
gerçi ben söylemiştim, izleyemiyorum ama tekrarlarına denk geldiğimde biraz olsun izleyebiliyorum ve o kadarı bile yetiyor bana, okulda geçen sıkıcı bir günü daha unutturuyor bana...
  Kullanıcının profilini görüntüle
zyssebo
Tarih 26 May 2008 19:40
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
arkadaşlar diğer sezon ata demirerin geri döneceğine dair iddialar var bilgisi olan varsa lütfen haber versin.bir ata hayranı olarak bekliyorum
efsundeniz
Tarih 26 May 2008 21:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben sanmıyorum talk show yaptığı zaman sormuşlardı hayır demişti devamlı bir iş yapmak onu yoruyormuş
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
buket09
Tarih 26 May 2008 21:46
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
sanırım bu sezon gelmiyor öteki sezona gelecek diye duydum tam bir bilgim yok..
SEBOOseda
Tarih 15 Haziran 2008 15:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kahramanmaraş Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ya hayatımda izlediğim en iyi dizi gerçekten ve tam bir gülse birsel hayranıyım. Dünyanın en uzun sitkomunu yazıyor ve üstüne oynuyor. Çok basarılı onu beyaz perdede de sıkça görmek isterim ayrıca hiç tahmin edemediğimiz oyuncuların içindeki cevheri çıkarmada da üstüne yok kim derdi ki binnur kayanın böyle bi karakter olabileceğini kadın usta ya
merwe23
Tarih 15 Haziran 2008 15:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 130
izlediğim tek film Burhan Şahika Makbule hepsi harika Gülse Birsel de tabi ki kadın süper ya 6. sezona girecek film hala bıkmadan izleniyor böyle bir filmin senaristi olmak hiç kolay değil ( ben varya seni paramla döverim)
crnsebnemferahhemreaydinn
Tarih 10 Temmuz 2008 16:12
Üye
Üye
Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
her sezon dizi daha başka harika oluyor burhan ve şahika beni çok güldürüyor dizideki oyuncuların hepsi birbirinden yetenekli kişiler dizi harika izlemeyenlerin izlemesini tavsiye ederim
avriListt
Tarih 10 Temmuz 2008 16:38
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
bende burhanın hayranıyım fark etmeden günlük hayatta onun gibi konuşmaya başladım
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5