şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ recep ivedik
Yazar Mesaj
pelinn
Tarih 23 Nisan 2008 20:38
Mesaj konusu Re: recep ivedik
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 382
haklısınız... filmin fragmanları oynarken herkes çıkıcağı günü bekledi gitmek için .. iyide gişe yapmış.. ama bende kalitesiz bulduğum için 120ye gitmiştim yanlış anlaşılmasın 120yle recep ivedik i kıyaslamıyorum ama bi dönem aynı anda vizyondaydı onu tercih ettim
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 23 Nisan 2008 20:54
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Tabi ki... Kıyaslamak değil , ikisinden birini seçecek olduğumda 120'yi seçtim demek istemişsin anladım:):):P
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 23 Nisan 2008 21:39
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
biraz yavaş. kişilerin tercihlerini bu şekilde yargılayamazsınız. filmi kalitesiz vs.bulabilirsiniz elbet ama kişilerin tercihleri hakkındaki söylemleriniz hoş değil.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
benozgurum89
Tarih 21 Haziran 2008 14:59
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 40
filmin en eğlenceli yerlerini fragmana koymuşlar ... gülmek istiyorsanız fragmanı izleyin filmini izlemeyin dersem pek de haksız olmam ama iyi de gişe yaptı ... ben herşeye rağmen dikkat şahan çıkabilirdeki recep i daha eğlenceli buluyorum... halime ile sepet maceraları falan
efsundeniz
Tarih 21 Haziran 2008 17:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
zaten Tv8 deki programı onun en iyi işiydi sanırım yinede filmi iyi bir gişe yaptı tabiiki giden herkez beğendi diye birşey yok ama yinede ilk sinema filmi ve çok iyi bir başarı yakaladı tebrikler.. buarada bende filmi beğenmemiştim
TOPRAK
Tarih 24 Haziran 2008 12:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
dün arkadaşımın inanılmaz ısrarı üzerine kabul ettim..açtık..izleyenler bilir..kuru fasülye için bi yere üye olması gerekiyomuş ya..işte oraya kadar dayanabildim..yani 10 dk filan..isyan çıkardım evde ve kapattırdım..
pelinn
Tarih 24 Haziran 2008 20:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 382
beni hala ikna edemediler
KeeNz
Tarih 27 Haziran 2008 14:04
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Kayseri Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
müthiş bir filmdi yaa , filmin sonlarına doğru biraz kahkahalardan uzak olsak da genelde güzel bir filmdi
smra
Tarih 27 Haziran 2008 18:16
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Tokat Kayıt: Aralık, 2007 Mesajlar: 40
ben komik bölümlerini internetten izlediğim için sinemada pek gülemedim ama hakkınıda yememek lazım gayet güzeldi.
legolas17
Tarih 4 Temmuz 2008 19:27
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 48
süper bir film
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki