şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin
Yazar Mesaj
shiver
Tarih 31 May 2008 09:59
Mesaj konusu Re: özlem tekin
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
hiperaktif bu yaz aylarında bitiyor ve özlem artık KESİN olarak eylül ya da ekimde 4 senelik aradan sonra dönüş yapıyor hem de eski türk rock müziğinin asi kızı olarak yani asıl çizgisine dönecek
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 31 May 2008 14:22
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
yani yeni albüm mü ? eğer öyleyse her nekadar sevmesemde özlem tekin'i merak ettim:D
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 31 May 2008 14:56
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 378
özüne dönmesi çok isabetli bir karar olmuş.. badem ile yaptığı düeti dinleidğimde özlem tekinden sağlam şarkılar dinlemeyeli baya olmuş ve özlediğimi anladım
merwe23
Tarih 12 Haziran 2008 15:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
aşk herşeyi affeder mi albümü çok güzel diğerleri o kadar iyi değil... ama volvox grubunun bir üyesi olduğu için yeri her zaman ayrıdır
shiver
Tarih 18 Haziran 2008 16:52
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
o albüm aşk herşeyi affedermi değil kime ne olacak
alametikiyamet
Tarih 19 Haziran 2008 01:18
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Aydın Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
sabaha kadar çığlık dahi atsa yinede dinlerim.
shiver
Tarih 26 Haziran 2008 13:32
Üye
Üye
Özlem Tekin gıda zehirlenmesi geçirdi
Gazi Magosa Festivali için Kıbrıs'a giden Özlem Tekin, gıda zehirlenmesi geçirdi.

Orkestra elemanlarının hastaneye gidelim önerisini kabul etmeyen Tekin, hasta olmasına rağmen şarkı söylemeyi tercih etti. Tekin'den konuyla ilgili açıklama ise önceki gün Maçka'da gerçekleştirilen bir kampanyanın tanıtım davetinde geldi. Sevgilisi Cem Öcal’la birlikte katıldığı davette sahne alan Tekin, 'Kıbrıs'ta üçüncü şarkıdan sonra kendime geldim. Şarkı söylemek bana ilaç gibi geldi' dedi.
Mynet ten
off inşallah düzelmiştir özlem yaa .
sinan
Tarih 26 Haziran 2008 19:01
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
Alıntı:
üçüncü şarkıdan sonra kendime geldim. Şarkı söylemek bana ilaç gibi geldi
iyileşmiş gibi görünüyor eklediğin ve muhtemelen okuduğun yazıya göre.

geçmiş olsun özlem tekine. yaz sıcaklarında biraz daha dikkatli olmak gerek
MeLL
Tarih 28 Haziran 2008 01:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Özlem Tekinden yeni albüm gelicekse çok iyi ya.. Özüne dönmesine çok sevindim gerçekten.. Sabırsızlıkla bekliycem yeni albümü
shiver
Tarih 30 Haziran 2008 16:54
Üye
Üye
Beylikdüzü Festivali'nde konser veren Türk rock müziğinin asi kızı Özlem Tekin, 8 Ağustos'ta evleneceğini açıkladı.
Ünlü sanatçı Özlem Tekin, Beylikdüzü 4. Uluslararası Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne aldı. Söylediği hareketli parçalar ve dansıyla büyük beğeni toplayan Tekin, müzisyen Cem Öcal ile 8 Ağustos'ta evleneceğini açıkladı. Özlem Tekin, "Bakın ben bile koca buldum. Artık kimse evde kalmaz. Kimse evde kaldım diye üzülmesin" dedi.

Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da, sahneye gelerek, Özlem Tekin'e plaket ve çiçeklerle teşekkür etti.

08.08.08 de evleniyor güzel tarih seçmişler
14. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Sonraki