şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Deja-vu
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 8 May 2008 14:32
Mesaj konusu Re: Deja-vu
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
hayır bizleride eğlendiyorlar..geçen hafta ankarada konserleri vardı..gidemedim ama cenkten aldığım yorumlara göre seyirci süpermiş..ve yine cenkten aldığım haberlere göre harika bir parça daha geliyorr..yakındaa..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
DarkAges
Tarih 8 May 2008 15:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
ne diyebilirimki ozaman verilen çabaya saygı sonsuz ben onlardan biri değilim demekki
rockerangel3
Tarih 8 May 2008 19:24
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
Deja-vu gerçekten çok iyi bir grup..aşk nereye kadar ayrı bişey zaten
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 27 May 2008 23:36
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
cenkin yanındaydım az önce..albümle ilgili çok güzel haberler verdi..çok yakında
denizkizi
Tarih 13 Haziran 2008 22:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bekliyoruz
rockseyma
Tarih 29 Haziran 2008 16:19
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Erzurum Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
ben de çok seviyorum özellikle aşk neye yarar süper birşey
pelinn
Tarih 29 Haziran 2008 21:33
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 402
aşk nereye kadar çok güzel parça yeni albümüde bekliyoruz
LeManyak
Tarih 6 Temmuz 2008 15:11
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İzmir Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 28
DarkAges demişki;kuzenime katılmıyorum bu konuda ne bileyim ben pek sevmem bu gidişlede bence pek bişey olamıcak sanki bana sanki sadece kendi çaplarında eğleniyorlarmış gibi geliyor
--------------------------------------------------------------------------------
bilir misin bakar kör deyimi vardır bazen insanlar işleri düşmediği veya muhtaç olmadığı birşeyler açısından daima bakar kör olurlar(işleri düştüğünde ise aaa bu çok yakınımdaymış vs.. vs..),gerekse yolda yürürken..işte bu da buna benzemiş takip etmediğin bir sanatçıyı görmemişsin..tabi görmek zorunda değilsin..ve milyonlarca insan var Türkiye de onlarında senin gibi olmaları beklenemez dimi bir yerlerde birileri mutlaka dinliyordur..kusrum olduysa özür dilerim(sadece belirtmek istedim..)ve kendi görüşüme gelirse;ben de dinlerim çok hoş şarkıları var!!
denizkizi
Tarih 7 Temmuz 2008 17:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
aşk nereye kadar tabiki süper aşıkların milli marşı mı ne:)buna benzer bi isim koymuşlar çokda yakışmış..ama bunun dışında oha kendin coş yada fani dünya hepsi çok güzel şarkılar gerçekten..
bOhEmZuLiK
Tarih 6 Ağustos 2008 00:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
ya bir kaç şarkısında dinledim bağlama sesi var ve çok yakışmış
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki