şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
4lp3r3n
Tarih 4 Temmuz 2008 09:13
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
site şu anlık muhteşem

Kullanıcının profilini görüntüle
legolas17
Tarih 4 Temmuz 2008 18:48
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 50
ben daha önceden üye idim sonra kullanıcı adını kabul etmedi valla ben de sffc de takıldım tekrar yuvama döndüm 8 eylül istanbul konseri doğum günüme denk geliyodu en son attığım mesaj ta o zamandı...neyse facebookta seboistler diye grup açmak mantıklıysa açayım..baktım ama hiç seboist adı altında grup göremedim ben de hiç birine katılmadım...varsa söyler misiniz ordan da konuşuruz...önceden bununla ilgili yazı varsa özür
Hazal
Tarih 4 Temmuz 2008 20:40
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
sitemize ait bir facebook sayfası bulunmamaktadır. tabii bir çok Şebnem Ferah severler tarafından açılmış hesaplar bulunuyor..
sinan
Tarih 4 Temmuz 2008 22:40
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
myspace, facebook gibi şeylere (site şubesi vs.mahiyetinde) pek sıcak bakmıyoruz. site ve yönetimin tek ulaşım kaynağı seboist.com.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
legolas17
Tarih 5 Temmuz 2008 14:00
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 50
hmm tamam o zaman
legolas17
Tarih 5 Temmuz 2008 20:28
Üye
Üye
arac cubugunda sebonun mavi kücük resmi cıkıyor onu değiştirmeniz mümkün mü yoksa özel bir yeri mi var -----

birde giriş sayfası daha da canlı olabilir bnm fikrim kızmayın

son bsy bnm bazı attgm mesajlar yayınlanmamış aykırı hiç bir sey yoktuki:S
sinan
Tarih 5 Temmuz 2008 21:49
Site Admin
bu mesajını özellikle düzenlemiyorum ve silmiyorum. sitede bir sürü yerde yazan uyarıyı görmüyor musun. "Çirkin bir dille yazılmış mesajlar silinecek ve yazar siteden uzaklaştırılacaktır" kısaca mesaj yazabilmek için yazım kurallarına uymak zorundasınız.

araç çubuğundaki mavi resim sitede eski kullandığımız logodur. yeni tasarımda da kullanmayı düşünüyorum. yani ebedi logomuz o resim denebilir.

giriş sayfası hem sade hem şık bana göre. anasayfanın kalabalık olmasına gerek yok.
IYIKOTU
Tarih 6 Temmuz 2008 09:00
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
doğum günü kutlama sayfasına yazılan tebrik, kutlama vb. yazılar gönderilen mesaj sayısı olarak eklenmesin bence. orası diğer forum sayfalarından daha ekstra (ekstra derken herhangibir yorum değil iyiki doğdun benzeri dileklerin söylendiği) bir alan.
legolas17
Tarih 6 Temmuz 2008 11:32
Üye
Üye
yazıdan dolayı özür dilerim...

edebi logo ise hiç bir sey demeye hakkım yok
sinan
Tarih 6 Temmuz 2008 14:17
Site Admin
iyikotu, tek başlığa bu olayı uyduramıyoruz malesef. komple kategoriyi mesaj sayısına etkilememesi için ayarlayabiliriz ama tek konu için bu mümkün olmuyor şuanki kullandığımız sistemde.
17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki