şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ recep ivedik
Yazar Mesaj
MordanAdam
Tarih 10 Temmuz 2008 11:12
Mesaj konusu Re: recep ivedik
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
bu filme gittim beğendim ama çok küfür var önemli olan insanları küfürsüz güldürmek
  Kullanıcının profilini görüntüle
bexex
Tarih 17 Temmuz 2008 00:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
hiç izlemedim,izlemeyide düşünmüyorum.daha komik ve kaliteli bir çok dizi/film var.
peace
Tarih 4 Ağustos 2008 18:22
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 25
evde de izlenir zaten çekimi çok kötü ama muhteşem
SeboTiryakisi
Tarih 5 Kasım 2008 23:14
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 56
Recep İvedik filminden sonra Şahan' a resmen "kıl" oldum. Sevmiyorum, fazla kıllı belki de ondandır. Filmi izlemedim sadece fragmanında gördüm kılları (ıyy-öğğ) ..

Film küfürlüymüş, bir de hohohöyt müdür nedir öyle bir gülme akımı yayıldı insanlarda. Nasıl gülüneceğini bile unuttular.

Bence(!) izlenmeye dahi değmez. İzleyene de lafım yok;)
sevarock
Tarih 6 Kasım 2008 14:57
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
ikinciside çıkıyormuş ben birincisinede gitmedim ikincisinede gitmiyeceğim seviyesiz espirelere gülmek istemiyorum çünkü bence bu tarz şeyler mizahı çok basitleştiriyor ama mizah o kadar basit ve seviyesiz olmamalı
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5