şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladınız?
Yazar Mesaj
bartu1907
Tarih 8 Temmuz 2008 10:44
Mesaj konusu Re: şebomuzun hangi şarkısından etkilenip dinlemeye başladın
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Sivas Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 13
ilk dinlediğim şarkı sigara ondan sonra şeboist oldum:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
losecontrol
Tarih 9 Temmuz 2008 20:23
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Ankara Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
vazgeçtim dünyadan! ilk bu şarkısını dinlemiştim sebomun:) sonra da hepsini dinledim zaten:D
suzan
Tarih 10 Temmuz 2008 12:57
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
vazgeçtim dünyadan şebonun çıkış parçası o zamanlar daha çocuktum ama severek dinlediğim ve ezberlediğim şarkılardandı Rock
crnsebnemferahhemreaydinn
Tarih 10 Temmuz 2008 14:16
Üye
Üye
Yaş: 27 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
artık kısa cümleler kuruyorum şarkısından etkilenip şebnem ferah dinlemeye başladım
avriListt
Tarih 10 Temmuz 2008 15:12
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
ben aslında sürekli avril dinliyordum sonra avrilı dinlerken bir sorun çıktı ben de şebnemi dinliyim bari dedim iyi ki çıkmış o sorun iyi ki dinlemişim ilk olarak herşey insanlar için şarkısını dinlemiştim ve o günden sonra rock camiasının kraliçesi olduğu kanısına vardım ve o gün bu gündür şebo dinliyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sevarock
Tarih 10 Temmuz 2008 15:29
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 53
Ben abim sayesinde Şebnem Ferah dinlemeye başladım.Abimin dinlettiği şarkıda ben bir mülteciyim idi
shebocu
Tarih 17 Temmuz 2008 15:56
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
Ben amca oğlu sayesinde dinlemeye başladım şeboyu...İlk çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkkabılarla ve babam oğlumla etkilenmiştim...
bexex
Tarih 17 Temmuz 2008 20:38
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
"vazgeçtim dünyadan" tv'de klibini gördüm,hasta olmuştum klibe.tabii o zamanlar bebeydik öyle abidik gubidik şeyler dinlerdim,ama şebo'nun klibinin çıkmasını merakla beklerdim sonra etkilenip diğer şarkılarını dinledim...sonra şuanki halim çıktı ortaya
legolas17
Tarih 18 Temmuz 2008 14:16
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 50
yağmurlar
birsenseb
Tarih 18 Temmuz 2008 15:34
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Hatay Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
vazgeçtim dünyadan çok üzgün olduğum bir gün de dinlemiştim çok hoşuma gitmişti ondan sonra seboist oldum
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki