şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Kültür - Sanat ~ Kitaplar
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 24 May 2008 16:49
Mesaj konusu Re: Kitaplar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ben hiç okumamışım bu yazarı yaa
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 3 Haziran 2008 17:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
anladım sadece ben okuyorum burda
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 27 Haziran 2008 19:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Ben çok severim Agatha Christie.Çoğu kitabını bilirim. İyidir ama bayar bazen.
rockerangel3
Tarih 27 Haziran 2008 19:49
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
aa ne güzel...bende çok severim ama evet bazen ara vermek gerekiyor...en sevdiiğim kitabi mavi trenin esrarı..
Soygaz
Tarih 27 Haziran 2008 19:51
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
On Küçük Zenci , Cinayetler Oteli , Cesetler Merdiveni..Hepsi ayrı güzel.Ama İngilizce'yi çok kısır kullanıyor bu da görmezden gelinemeyecek bir gerçek. :/
sporxxxrock
Tarih 10 Temmuz 2008 21:04
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 33
Ben kitap okumaya bayılıyorum.Jean-chistophe Grange adlı yazrın tüm kitaplarını okudum .Gerçekten bi deneyin bırakamıyorsunuz...
* SİYAH KAN
En mükemmel kitaplarından biri bir oğlun' baba geliyor' diye korkusu ve inanılmaz bir son ...

*KURTLAR İMPARATORLUĞU
seri cinayetler ,uyuşturucu kaçakçığı ...Türkleri de içine alan mükemmel bir son Ülkücü geçmişi hakkında inanılmaz şeyler öğreneceksiniz...

*KIZIL NEHİRLER
polisiye -gerilim
Buzullarda başlayan nehirde biten olaylar bütünü anlatıma bayılacaksınız...

*LEYLEKLERİN UÇUŞU
Leyleklerle yapılan bir oyun asıl konu bu gibi gözükse de bitiş mükemmel bir babanın iki oğlundan birini sevip diğerinden nefret edip elinden geleni ardına koymaması...
bOhEmZuLiK
Tarih 5 Ağustos 2008 23:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
agatha christie
rockerangel3 -ben uyuyan ölümü okudum ve çok beğendim bir tanedaha okuduğum kitabı var ama ismi aklımda değil diplerden çıkarabilseydim yazıcaktım ama tam olarak aklımda değil ..
şimdi babama sorsam bir çok kitabını okumuştur onun; babamdan kalmıştı bana o iki kitap okumuştum bende keşke diğerlerini babam dağıtmasaymış şimdi onlarıda okumuş olurdum
shebocu
Tarih 6 Ağustos 2008 11:37
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
-kitap okumayı sever misiniz?
*evet çok severim
-okuduğunuz kitaplardan sizi en çok etkileyen hangisi?
*ben en çok suç ve cezadan etkilenmiştim özellikle cinayet işlendikten sonraki vicdan azabı beni çok etkilemişti...
-okuduklarınız hakkında biraz bahseder misiniz?
*genelde ben Türk klasikleri okumayı seviyorum..Reşat nuri ,yakup kadri, namık kemal gibi..
-ve defalarca okuyup ve bıkmadığınız kitap var mı?
*öyle bir kitap yok çünkü bir defa okuduğum kitabı bir daha okuyamıyorum sıkılıyorum...
rockerangel3
Tarih 7 Ağustos 2008 13:23
Aktif Üye
Aktif Üye
keşke dağıtmasaymış her okuyan çok beğeniyor zaten agatha christie'yi.

ama soygaza katılıyorum ingilizceyi biraz kısır kullanıyor.Mesela ben Eylül'ü okumuştum 10 gün sürdü.çünkü edebi bir dili var.ama çeviri romanlarda bunu bekleyemeyiz agatha christie yi bir günde bile bitirebilirsin.bunun konuyu ele alışıyla da alakası var tabii.sürükleyici..ama dili basit bunu da göz önünde bulundurmak lazım...herşeye rağmen agatha christie iyi bir yazar ve kitapları da çok güzel bence
eternal
Tarih 8 Ağustos 2008 23:59
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
nihat behram- darağacında 3fidan çok güzel anlatmış herkesin okuyup bir şeyler öğrenmesi gereken bir kitap..
bir de çok küçükken mavi saçlı kızı okumuştum ve çok etkilenmiştim

ve en çok etkilendiğim kitap
can dündar-sarı zeybek kesinlikle herkes okumalı..
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki