şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ çilekeş
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 12:05
Mesaj konusu çilekeş
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
2002 yılının Ekim ayında kurulan ÇİLEKEŞ, vokalde Görkem Karabudak, elektronik gitarda Ali Güçlü Şimşek, bas gitarda Gökhan Şahinkaya ve davulda Cumhur Avcil’den oluşuyor.
İlk konserini Kasım 2002’de Ankara Saklıkent’te gerçekleştiren Çilekeş, 2003 ve 2004 yıllarında verdikleri konserlerle önce Ankara’da dikkatleri çektiler. 2003`ün Mayıs ayında önlerinde gerçekten önemli bir fırsat olduğunu henüz bilmedikleri Fanta Genç Yetenekler Aramızda yarışmasına katıldılar. Ön elemeleri aşan Çilekeş, İç Anadolu Bölgesi Finali`nde canlı performansıyla beğeni toplayarak Türkiye Finali`ne katılmaya hak kazandı. Grup, yarışmanın Türkiye Finali`nde Melih Kibar, Meltem Taşkıran, Teoman, Levent Yüksel, Engin Akıncı`dan oluşan jüri önünde yine canlı performansıyla göz doldurarak yarışmayı kazandı.

Prodüksüyonuna 2005`in Mart ayında İTÜ MIAM`da davullları kaydederek başladıkları ve özellikle üniversite gençliği tarafından dört gözle beklenen ilk albümleri “Y.O.K.” Volkan Başaran’ın prodüktörlüğünde Haziran 2005’te ONAIR tarafından yayınlandı. Şarkıların söz, beste ve düzenlemelerinin tümünün Çilekeş’e ait olduğu albümde Rap müziğin yükselen ismi Fuat, Kurban grubunun davulcusu Burak Gürpınar ve alternatif müziğin önemli ismi Aylin Aslım da birer şarkıda konuk müzisyen olarak katıldılar.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
hurkal
Tarih 24 Şubat 2007 16:24
Mesaj konusu Re: çilekeş
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 39
çilekeş gerçekten tarzları güzel görkemin sesine bayılıyorum benya çilekeşi dinlemeyenler için KENDİMDEN GERİYE adlı parçalarını dinlemelerini isterim bağımlısı olacaklardır bu grubun...
denizkizi
Tarih 24 Şubat 2007 17:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
kendımdenn gerıyeee kalan tekk seyyy sennnn...

bu sarkıda en cok sevdıgım sozzz istee buuu cılekesssmııı yenıı ama etkılııııı
  Kullanıcının profilini görüntüle
chor
Tarih 1 Mart 2007 16:10
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
ben de çilekeşi çok seviorum. hele -yok- şarkısına bayılıyorum.
TOPRAK
Tarih 1 Mart 2007 16:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
yok şarkısını bende çok seviyorum..konser versiyonu bence daha güzel..
chor
Tarih 2 Mart 2007 20:42
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
aynen toprak abi konser versiyonu daha güzel
TOPRAK
Tarih 2 Mart 2007 20:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
sağol bana katıldığın için..ama ben abi değilim ki
chor
Tarih 2 Mart 2007 20:58
Banlı
aaa çok pardon özür dilerim.isim erkek gibi geldi.çok çok çok özür dilerim.
TOPRAK
Tarih 2 Mart 2007 21:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
önemli değil..benim bayan olduğum avatarımın altında görülüyor ama neyse..toprak benim adım zaten
chor
Tarih 2 Mart 2007 21:12
Banlı
çok özür dilerim.bir anlık dikkatsizlik yüzünden oldu.ablacım desem kızarmısın.
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki