şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ sizce futbol nedir?
Yazar Mesaj
WolWox
Tarih 18 Temmuz 2008 22:21
Mesaj konusu Re: sizce futbol nedir?
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Eskişehir Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
herkesin bilmesi gerekir ki futbol da bir spordur ama bazılarında hastalık haline geldiği için kötüye doğru gidiyor ben de bir futbolcuyum ama unutmamalıyız ki izleyiciysek zevk için futbolcuysak bir amac için var olmalıyız başka can sıkıcı nedenlerden dolayı değil
  Kullanıcının profilini görüntüle
memo19
Tarih 18 Temmuz 2008 22:32
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 6
Bence futbol bir tutkudur... engenlenemez bir tutku (tabiki şebo dan sonra en büyük tutkumdur)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
bexex
Tarih 18 Temmuz 2008 23:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
her maçı "güm güm güm" (bunlar kalp sesleri oluyor ) sesleriyle izliyorum acayip heycanlı. futbol değişik bir şey yaa..bi kaç yıl öncesine kadar "futbol ne ya pehh,22 kişi bir topun arkasından 1,5 saat koşuo" falan derdim şimdi hemen hemen her önemli maçı izliyorum özellikle "euro 2008" maçında çok heycan yapmıştım cidden futbol başka bişey ya
  Kullanıcının profilini görüntüle
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3