şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Bora Uslusoy
Yazar Mesaj
viya
Tarih 25 Nisan 2007 19:52
Mesaj konusu Re: Bora Uslusoy
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
İşte adamın buna ihtiyacı yok ve olmadığını belirtiyor..
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 25 Nisan 2007 22:21
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
viya yazmış:
İşte adamın buna ihtiyacı yok ve olmadığını belirtiyor..

her sanatçının desteğe ihtiyacı vardır..bu popülerlik değil..bizler olmasaydık sen olmasaydın dinleyicileri olmasaydı kime müzik yapacaktı..kendi kendine çalıp söylemeyecekti herhalde..söylediğimde de kötü bir şey yok olayı saptırma
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
viya
Tarih 28 Nisan 2007 19:06
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Olayı saptırmıyorum ve böyle bir çabam yok inanki.
sadece sanatını pazarlamayan ve satmayan çok insan tanıyorum ve belki yanlış olsada farklı algılıyorum bazı konuları.
TOPRAK
Tarih 28 Nisan 2007 19:10
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
şimdi buzmavili dinlemeseydi biz yorum yazmasaydık hiç bilmeyenler nerden öğreneceklerdi..bu pazarlama değil paylaşma..
gulden
Tarih 29 Nisan 2007 01:03
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
tabi ki de paylaşma,açıkçası ben hiç bilmiyordum bora uslusoy'u ve şimdi yeni bişey daha öğrendim..ne mutlu bana.. ve tabi ki de buzmavili ye teşekkürler
Buzmavili
Tarih 1 May 2007 03:50
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Beni sizler var ettiniz canlarım beniim!!!

2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2