şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ Şebo'ya ait cümleler...
Yazar Mesaj
pelinn
Tarih 11 Nisan 2008 18:59
Mesaj konusu Re: Şebo'ya ait cümleler...
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 423
“Kendimi bildim bileli hayatımın en büyük kısmını şarkıcılığa, şarkı sözü yazmaya ve beste yapmaya ayırdım. Daha az emek harcanarak yapılan başka albümlerle karşılaştırdığın zaman arada bir fark olması çok normal''

sebo zaten kimseyle kıyaslanamaz ki... aradaki farkı çok iyi biliyoruz ve onu çok seviyoruz
  Kullanıcının profilini görüntüle
Season
Tarih 12 Nisan 2008 11:40
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
çook sağol
uLge
Tarih 16 Nisan 2008 19:54
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
Yalnızlığımla iyi geçinebiliyorum ama beni beklenmedik yalnızlıklar acıtıyor.
sebo işte (:
Sebomyna
Tarih 16 Nisan 2008 21:50
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 134
Mükemmel insan cevaplarıyla da herşey ortada zaten söylenecek laf yok paylaşım için teşekkürler...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
jijikiss
Tarih 19 Nisan 2008 13:23
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Kırıkkale Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
paylaşımın için çok sağol pelin...gerçektenn hepsi çok güzel ama en hoşuma giden şu oldu:

"Yalnızlığımla iyi geçinebiliyorum ama beni beklenmedik yalnızlıklar acıtıyor.”
matrock
Tarih 23 Nisan 2008 22:51
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
beni ancak ben mahvedebilirim şebnem ferah herzaman yerinde ve güzel cümleler kurmasını bilen bir insan
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 00:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 156
Süper ya şebo'm her haliyle her şeyiyle kalite kokuyo işte..
unalkazdal
Tarih 4 May 2008 12:39
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Rize Kayıt: May, 2008 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 4
çok teşekkürler.
sebofren44
Tarih 7 May 2008 15:31
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Malatya Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
şebom işte ya.. o kadar güzel şeyler söylemiş ki okurken herkes kendinden birşeyler buluyordur yüreğine sağlık bizi sensiz bırakma şebocum sen sadece şarkılarınla değil karakterinle de bizi kendine hapsettin seni seviyoruzz
bexex
Tarih 21 Temmuz 2008 02:27
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
şebom süper şeyler söylemiş...eminim bu siteye giriyor,yorumlara başlıklara bakıyor.ona teşekkür etmek istiyorum,okurken beni burdan alıp götürüdüğü için,okurken tüylerimi diken diken ettiği için,okurken kendisini hissettirği için,yalnız olmağımı hissettirdiği için...
paylaşım için teşekkürler
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki