şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ metallica
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 3 Haziran 2008 20:01
Mesaj konusu Re: metallica
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Enter Sandman'i zaten dinleyip de hayran olmayan yok.(bkz: Ben) Ya adamların kötü şarkısı yok.Emin olun (:
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 4 Haziran 2008 20:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Bugün takvime baktım da ; Cliff (bkz: Metallica'nın 2.bass gitaristi) öleli tam 22 yıl olacak bir kaç ay sonra..Geçen sene ölüm yıl dönümünde az ağlamamıştım.. Unutmadığım,unutamadığım müzisyen o.. :/
merwe23
Tarih 12 Haziran 2008 10:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 141
konserlerine bilet aldım gideceğim doğum günüme geliyor konser günü türk menajerler bana hediye olsun diye getiriyorlar grubu
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 15 Haziran 2008 21:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Death Magnetic merakla bekleniyor tarafımdan... Alışılageldiği gibi yine süper bir albüm olacağından eminim..
IYIKOTU
Tarih 22 Temmuz 2008 17:25
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 250
arkadaşlar konser için geri sayıma başlayabiliriz çok az kaldı. sabırsızlanmaya başladım.
theconqueror
Tarih 23 Temmuz 2008 12:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
evet gerçekten insan acayip sabırsızlanıyor.Bilet masamda ben bilete bakıyorum bilet bana .Heyecandan zaman geçmiyor...
bexex
Tarih 23 Temmuz 2008 21:23
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
giden arkadaşlara iyi eğlenceler,benim yerime de eğlenin
SeBoDeLiSi
Tarih 23 Temmuz 2008 22:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Kıskanıyorum yaa gidemiyorum.. bizim yerimize de eğlenin
LeManyak
Tarih 24 Temmuz 2008 10:59
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İzmir Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 28
çok hoş,kaliteli müzik yapımları var!! "the unforgiven" başta sevdiğim parçalarından..
IYIKOTU
Tarih 28 Temmuz 2008 23:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 250
bundan sonraki hayatımda böyle bir konser görebilirmiyim bilmiyorum. (27 temmuz konseri) tek kelime ile inanılmazdı.
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki