şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Hangi Çiçeksiniz?...
Yazar Mesaj
sebohayran
Tarih 7 Haziran 2008 21:01
Mesaj konusu Re: Hangi Çiçeksiniz?...
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Haziran, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 87
Çiçeğiniz: Yaban gülü.
Dikenlidir. Çıplak elle tutulamaz. Tabii bu dikenler onun iyi korunmasını sağlar. Kendini iyi savunur ve koşullara ayak uydurmasını bilir.

bana bazı kısmı uyuyor, gül olmasına çok sevindim,
en sevdiğim çiçek gül'dür
  Kullanıcının profilini görüntüle
pelinn
Tarih 7 Haziran 2008 21:31
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 420
14 Ekim - 23 Ekim tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Leylak.
Leylak şafağın, tazeliğin, gençliğin simgesidir. Çalışkan bir insan olan Leylak başkalarına da yardım etmekten zevk alır. Kıskanç iş arkadaşların dikkate almamalıdır.

leylak güzelmiş ama ben papatya,menekşe falan olur demiştim...yerine göre çalışkan yardımsever,yerine göre aksine tembel ve hiç kimseyi umursamaz bir kişiliğim var..leylak insanını kendimde sürekli hale getirmem gerekicek sanırım
Gamzece
Tarih 7 Haziran 2008 22:19
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
Çiçeğiniz: Hezaren (delphinium).
Kendine sert davranır, yabancılara ise tolerans tanır. Çok zeki olduğu söylenemez. Bu nedenle zorluklarla karşılaşabilir. Kendine uzatılan yardım elini kabul etmelidir.

vay bee..o çiçeğide hiç duymadım ama hepside uymuyor
shebocu
Tarih 22 Temmuz 2008 22:27
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 43
21 Mart - 31 Mart tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Yüksükotu.
Bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler. Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır. Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Baş ağrıları çekebilirler.

Doğru ama bir yanlış var biraz sinirlidir demiş çok sinirli olmalıydı...
avriListt
Tarih 23 Temmuz 2008 17:49
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Samsun Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 91
Çiçeğiniz: Peony.
Peony insanı sağlığı için endişelenmeyebilir. Her koşula dayanıklıdır. Tabii işinde çok çalıştığı zamanlarda ara vermeli, dinlenmelidir. Bir az daha tutumlu olmalıdır. Ve planlarında savurgan davranmamayı öğrenmelidir.

benmiyim bu yaa
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
shekerjim
Tarih 30 Temmuz 2008 14:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Karaman Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
24 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Freesia.
Korkusuz, inatçı kişilikleri bazen zarar verebilir. Bu işaretin insanları çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede işlerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalıdırlar. bu ben oluyorum evet doğru anlatıyor.
birsenseb
Tarih 30 Temmuz 2008 15:21
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Hatay Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 34
ne ilginç nilüfer ha
sebo3esqi
Tarih 1 Ağustos 2008 22:28
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: May, 2008 Mesajlar: 36
Çiçeğiniz: Lotus.
Temizlik sembolüdür. Asya insanları için çok şey ifade eder. Buralarda sadece egzotik açıdan değerlendirilir. Lotus insanı zevklidir, amaçlarına kolay ulaşır. İnsanlarla ilişkilerinde daha esnek davranmalıdır.

başka bir yerde de zambak diye okumuştum

paylaştığın için sağol
sheensaqrock
Tarih 19 Ağustos 2008 13:26
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
11 Nisan - 20 Nisan tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Ortanca

valla ilk defa böyle bir çiçek ismi duyuyorum:D pek beni anlattığı söylenemez:)
ByTeriST
Tarih 14 Eylül 2008 02:10
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İzmir Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
13 Aralık - 22 Aralık tarihlerinde doğanlar:
Çiçeğiniz: Lotus.
Temizlik sembolüdür. Asya insanları için çok şey ifade eder. Buralarda sadece egzotik açıdan değerlendirilir. Lotus insanı zevklidir, amaçlarına kolay ulaşır. İnsanlarla ilişkilerinde daha esnek davranmalıdır.

tü tü tü aman aman nazar değmesin bana hahahahaha
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki