şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ mor ve ötesi
Yazar Mesaj
benozgurum89
Tarih 21 Haziran 2008 13:24
Mesaj konusu Re: mor ve ötesi
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 40
her ülkenin komşusuna oy verdiği bir yarışmada 7. olabildik... şimdiye kadarki en iyi eurovision performansımızdı bence.( athena yı da unutmamalı tabi ki...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sheensaqrock
Tarih 13 Ağustos 2008 20:58
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
kelimelerin anlatmakta yetersiz kaldığı bir grup eurovisiondada gayet başarılı olduklarını düşünüyorum şimdiye kadarki en iyi eurovisiondu bence Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
biqqe
Tarih 18 Ağustos 2008 12:50
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
serseri şarkısı Rock kabusum oldun çok oldun ... çok güzel yaa kopuyorum:) hayat ne boş ne anlamsız...
ByTeriST
Tarih 14 Eylül 2008 02:36
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İzmir Kayıt: Eylül, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
işte şebnemim ve morveötesim en iyi 2 dev benim için .. mor ve ötesinin şarkıları da çok anlamlı ama nedense herkes dünya yalan söylüyor albümünde tanıdı onları.. mükemmel şarkıları olan harika bir grup eurovision da artık iş siyaset ortamına döndü..yoksa daha güzel bir derece alabilirdik bence
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10