şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ duman
Yazar Mesaj
rockernil
Tarih 8 May 2008 20:13
Mesaj konusu Re: duman
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 10
harika bi grub keş adam bayılıyorum bir batuhana bitiyorum ahh batuu ah
  Kullanıcının profilini görüntüle
eroLk
Tarih 9 May 2008 14:12
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Web Mesajlar: 7
yeni albüm bekliyoruz
alametikiyamet
Tarih 19 Haziran 2008 02:18
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Aydın Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
çok agresif adamlar yaa. ama iyi bir sound tutturdular özgünler en azından
sheensaqrock
Tarih 13 Ağustos 2008 21:01
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 86
halimiz duman vazgeçilmezim
biqqe
Tarih 18 Ağustos 2008 12:31
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 19
işte benim grubum:) giderek kanımız zehir dolmuş yoldan çıkan kurda yem olmuş dost dediğin kalbini soymuş Halimiz Duman amman...bakın şu sözlere yaaa nerde yaşarsan yaşa babam sevgi aşak hepsi YALAN Rock batuhanada bitiyorum ya:)
pharmacist01
Tarih 4 Eylül 2008 00:07
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Adana Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
diğerlerinden çok farklı olan bir grup..aşktan ziyade farklı konuları da işlemesi çok iyi..çünkü dünyada herkes aşık değil ama şarkılar hep aşk üzerine..duman bize hayatı anlatıyor..
merwe23
Tarih 4 Eylül 2008 10:27
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 142
bütün şarkıları müthiş konserine gitmiştim bikere ''en güzel günüm gecem''di kaan ...
bexex
Tarih 4 Eylül 2008 17:31
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
pek sevdiğim söylenemez ama fanları çok var.türkiye'nin en iyi rock grubu olarak gösteriliyor ama onlardan daha iyi grupların olduğuna inanıyorum.
bOhEmZuLiK
Tarih 7 Eylül 2008 19:26
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
diğerlerinden çok farklı olan bir grup..aşktan ziyade farklı konuları da işlemesi çok iyi..çünkü dünyada herkes aşık değil ama şarkılar hep aşk üzerine..duman bize hayatı anlatıyor..
Tarih 8 Eylül 2008 11:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 177
15ağustos 2008 harbiye konserlerinde yani albümden iki tane parça seslendirmişler benim çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki