şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Gece Yolcuları
Yazar Mesaj
ScouR
Tarih 11 May 2007 15:20
Mesaj konusu Gece Yolcuları
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
1993 yılında kurulan Gece Yolcuları'nın kurulduğu amatörlük günlerinden beri samimi, her yaş grubundan olumlu tepki alabilen, hem müzikal, hem de grup duruşu açısından kendi kulvarını ve tarzını yaratabilen, evrensel bir müzik grubu konseptli albümler üreterek bunu kitlelerle paylaşabilen bir grup olmayı hedefleyen bir grup.

Gece Yolcuları grubunun sözlerinin ve bestelerinin tamamı kendisine ait olup, melodik, pop - rock olarak tariflenebilecek bir müzik tarzında üretim yapıyorlar. 10 yıllık geçmişi boyunca türkiye’nin bir çok yerinde konserler ve bar programları yaparak, hem kendi müziğini ilerletmiş, hem de dinleyicileriyle buluşma imkanı yakalamıştır. Bu açıdan oldukça tanınan ve sevilen bir müzik grubu haline gelen grubun üyelerini tanıyalım:

edis ilhan (solist--perküsyon)

İstanbul’da doğdu. Trakya ünv. makine mühendisliği mezunu. müziğe lise öğrenimi sırasında etnik vurmalı çalgılarla başladı.Değişik müzik guruplarında tumba,bongo,djembe,doli,bendir vb. vurmalı sazlar çaldı. 1993 yılında üniversite öğrenimi sırasında gece yolculari grubunun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana gece yolculari grubu ile müzik yapmaktadır.

Uğur Arslantürkoğlu (ritm gitar—back vokal)

İstanbul’da doğdu. Trakya ünv. makine mühendisliği mezunu. müziğe üniversite öğrenimi sırasında başladı. klasik, akustik ve elektrik gitar çalıyor. Grubun kuruluşundan önce değişik solistlere back vokal yaptı. Profesyonel olarak bar programları yaptı ve çeşitli gruplarda gitar çaldı. 1993 yılında grubun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana gece yolculari ile müzik yapıyor.

Bülent E. Albayrak (davul)

İstanbul’da doğdu. Marmara ünv.eğitim fak.coğrafya mezunu. müziğe lise yıllarında başladı. Birçok amatör ve profesyonel grup ve solistle çalıştı. Müzik okullarında davul dersleri verdi. 2000 yılında gece yolculari grubuna katıldı. O tarihten bu yana Gece Yolcuları grubu ile müzik yapmaktadır.

Yasin Arslantürkoğlu (bas gitar)

İstanbul’da doğdu. Anadolu ünv. kamu yönetimi mezunu. microsoft sistem mühendisi. Müziğe ortaokulda özel müzik dersleri ile başladı. Lise yıllarında çeşitli amatör guruplarla çalıştı. 2000 yılına kadar değişik solistlere eşlik etti. 2000 yılında Gece Yolcuları grubuna katıldı. O tarihten bu yana Gece Yolcuları grubu ile müzik yapmaktadır.

Murat Arslantürkoğlu (solo gitar)

İstanbul'da doğdu. Makine ressamlığı mezunu ve profesyonel fotoğrafçı. Müziğe lise yıllarında Keyboard la başladı. Daha sonra gitarla ilgilendi. Birçok amatör grupla çalıştı. Özel dersler verdi. 1999 yılında Gece Yolcuları grubuna katıldı. O tarihten bu yana gurupla çalışıyor.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
RocK92
Tarih 11 May 2007 15:29
Mesaj konusu Re: Gece Yolcuları
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
Özledim seni seni ve her şeyimi
Beklerim yolunu günlerim
Geçmez oldu
Özledim seni çok sevdim
Köpekler gibi
Okudum mektuplarını ağladım
Ah deliler gibi...
ScouR
Tarih 11 May 2007 15:44
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
bu grubun sadece unut beni ve hüzün şarkılarını bilirim..onlarda zaten yeteri kadar hafif..aslında yaptıkları müziğide anlamış değilim rock yapıyolar mı?yapmıyolar mı?

(kararsız kaldığım için rock bölümüne açmıştım)
denizkizi
Tarih 11 May 2007 20:50
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
ben hiç sevmiyorum valla
  Kullanıcının profilini görüntüle
gora
Tarih 17 May 2007 12:41
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Denizli Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 45
fenerbahçenin 100.yıl albümünde yer almışlardı bu yüzden çok seviyorum
buaskfazlasana
Tarih 6 Haziran 2007 11:09
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 48
ben çok seviyorum sesi çok güzel solistin...
viya
Tarih 6 Haziran 2007 18:41
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Pop melodik rock..
İnsanımız için en ideali bence..
hande
Tarih 6 Haziran 2007 18:46
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
pek dinlemiyorum ama beğendim şarkıları var
elcinelcin
Tarih 10 Temmuz 2007 11:14
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Mesajlar: 55
bende pek beğenmiyorum diyebilirim ama yinede bazı şarkıları hoş
SeBoDeLiSi
Tarih 21 Temmuz 2007 22:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
ben gece yolcularını severim ama fazla dinlemiyorum.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki