şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Yazar Mesaj
sedaa
Tarih 28 May 2007 19:07
Mesaj konusu Re: dinlediğimiz müzik bizi mi yansıtır?
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Adana Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
evet bence de öyle mesela rock müzik dinleyenler asi ve sıradışı olurlar tamamiyle katılıyorum!!

//düzenleme:
yazım kurallarına uyunuz.
  Kullanıcının profilini görüntüle
altram
Tarih 28 May 2007 20:02
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Şanlıurfa Kayıt: Nisan, 2007 Mesajlar: 11
her yönüyle müzik kişiliğimizi yansıtır neysek oyuzdur
coniwallker
Tarih 29 May 2007 18:32
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 25
ya zaten müzik insanın aynasıdır derler yoksa demezlermiydi
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
necrophagist
Tarih 30 May 2007 12:49
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 25
insanın içindeki duyguyu en rahat biçimde dışa vurabilen yol bence müziktir
elcinelcin
Tarih 7 Temmuz 2007 16:20
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Mesajlar: 55
bence tamamen bizi yansıtır insan hangi duygu içindeyse o ruh halimizi yansıtıyor ona göre şarkı dinliyoruz
Soygaz
Tarih 22 Temmuz 2007 17:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
çok doğru bence de...
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 16:26
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Ben tamamen katıldığımı söyleyemeyeceğim... Ben ne sadece rock ne rap ne caz ne pop dinliyorum, yani kendimi sadece bir türe bağlamış değilim. Bu nedenle gayet rock dinleyen biri olmakla beraber ne asi biriyim ne de kapkara giyiniyorum aynı şekilde rap dinlediğim halde beli dizimden başlayan şortlar giymiyorum Onun dışında dinlediğimiz müzik anlık olarak bizi yansıtır gerçekten, genel olarak öyle midir bilmem ama ben o anki duygularıma göre şarkı dinlerin daha ziyade... Anlık olarak değil de genel olarak bakarsak da; mesela asi bir insan hayatın haksızlıklarına karşı şarkı söyleyenleri daha çok tercih edebilir...
elarsarnas
Tarih 18 Ağustos 2007 20:48
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
kesinlikle yansıtır-yansıtmalı da...ama giyiniş tarzının falan dinlediğin müziği yansıttığına katılmıyorum gözüne siyah kalem çekmek siyahlara bürünmek çene,kaş v.s deldirmek rock-metal müzik dinlemenin özentiliği gibi geliyo bana bide böyle yapan insanlar özentiler benden uzak dursun derken özentiliğin alasını yapıyolar..herkes için aynı genellemeyi yapamakta yanlış ama bilirsiniz işte böyle özentileri dinledikleri müzikle giyimleri-dış görünüşleri tamamen farklıdır ama karakteri tamamen yansıtır dinlediğin müzik....
dawnau
Tarih 20 Ağustos 2007 11:44
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 76
Bence kesinlikle evet. (:
Nazende
Tarih 20 Ağustos 2007 12:41
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
Evet kesinlikle...
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki