Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah demiş ki...
Yazar Mesaj
hande
Tarih 29 May 2007 22:45
Mesaj konusu şebnem ferah demiş ki...
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
Acılardan öğrendim müziğe verdim"
Ablandan 11 ay sonra depremde babanı kaybettin. Uzun bir aradan sonra döndüğünde, sözlerin çok daha olgunlaşmış bir kadının sözleriydi.
Deprem sonrası bomboş geldi her şey... Hiçbir şey yapmak gelmedi içimden… Babam, hayatımın çok önemli bir karakteriydi. Depremde onunla birlikte mahallem de gitti. 'Ben hangi sokakta top oynuyordum' diye gidip bakmak istesem artık yok öyle bir şey. Böyle şeyler yaşadığında tabii müziğine de yansıyor bu... Bir süre sessiz durdum. 'Ne oluyor' diye anlamaya çalıştım. Ama müzik bunu atlatmama yardımcı oldu. Sonra onu bir şekilde üretime çevirebildim. Hatta, garip bir denge ama, müziğime, insanlığıma çok şey kattığını düşünüyorum. Acı, insana kısa zamanda çok şey öğretiyor.
"Sevgilim ve dostum; babam, oğlum…/ arkadaşım, aşkım; her şeyimdin sen" diyen sözlerle döndün. O deli kız, hızla büyümüştü sanki…
Çok hızlı olgunlaşıyor insan… Ve yalınlaşıyor. Ablamın hastalığı çok uzun sürdü. Evde kahkaha attığım zaman kendimi kötü hissederdim. Böyle bir gençlik dönemi yaşadığın zaman sorumluluk duygun o kadar ağır basıyor ki, içinden deli doluluk gelse de yapamıyorsun; bir tarafın hep nahoş bir şey düşünüyor. Ben yeni yeni 'Ya Şebocum gül biraz' diyorum kendi kendime. ..

işte bunu şebom demiş yorumlarınızı bekliyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 29 May 2007 23:00
Mesaj konusu Re: şebnem ferah demiş ki...
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
çok üzücü tabiki bunlar ama hayatında gerçekleri bir yerde..
yaşadığı acıları bize o muhteşem şarkıları yaparak anlatıyor,bizlerle paylaşıyor..
ama şebomuzun üzülmesini tabiki istemiyoruz..bizler onun hep yanındayız..
  Kullanıcının profilini görüntüle
gora
Tarih 30 May 2007 12:08
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Denizli Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 45
en güzel şarkılar yaşanan acılardan dolayı yazılıyor insan bu acıları yaşayınca duygu yoğunluğu yaşıyor bu da şarkılara dökülüyor tabii
Hazal
Tarih 31 May 2007 16:07
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 701
keşke böyle şeyler yaşamasaydı.belki acıyı tatmasaydı bize bu güzellikleri armağan edemeyecekti ama yinede hep mutlu olsaydı keşke.. ben inanıyorumki canımız şebnem ferahımız bizlerin kocaman sevgisi sayesinde hep bizlerle olacak ve onun güzel şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz=)..
buaskfazlasana
Tarih 31 May 2007 19:12
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Meslek: ogrenci Mesajlar: 39
şebomuz üzülmesin çok kötü olaylar olmuş çok acıklı gerçekten de şarkılarına yansımış hayatta hiç gülmemek de kötü şebom biz varız hep yanında keşke yaşamasaydın bu olayları şebom biz seni zaten ailemizden görüyoruz...
eCe
Tarih 3 Haziran 2007 12:47
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 9
gerçekten şarkılarına yansımış..ama üzülmesin artık biz yanındayız keşke yaşamasaydı bunları nasıl dayanıyor anlamıyorum ama eşsiz müziği ona yardımcı olmuş bu da çok güzel birşey..
winter1941
Tarih 3 Haziran 2007 23:19
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 31
ayakta durmak zor tabi.
Hazal
Tarih 7 Haziran 2007 20:07
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 701
Arkadaşlar youtube da Şebnem Ferah'ın bir videosunu izledim. Tanju Okan'ın "Kadınım" şarkısnı söylemiş. Babasının sevdiği bir şarkı.. Bu şarkıyı söylemeden önce bir kaç cümle söylemiş. O cümleler Şebnem Ferah'ın masumiyetiyle birleşince beni çok etkiledi. Hatta ağlayarak belkide biraz abarttım ama gerçekten çok etkilendim sanırım bir çok kişi daha önceden izlemiştir ama ben yeni izledim ve sizinle paylaşmak istedim. buarada umarım video linki eklemek yasak değildir.Eğer öyle bir şeyvarsa şimdiden özür dilerim..

buaskfazlasana
Tarih 9 Haziran 2007 14:43
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Meslek: ogrenci Mesajlar: 39
çok güzelmiş paylaşım için sağol
hande
Tarih 9 Haziran 2007 14:55
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
evet ben izlemişitim daha önceden teşekkürler yinede.. ama ne için ağladığını anlamadım hazal sen çok duygusal bakıyorsun bence şeboyla olan herşeye bende öyleyim ama bu sefer abartmışsın bence şebo için ağlamak çok güzel birşey o kadar saçma şeyler için ağlayabiliyorki insan ama sen dünyanın en anlamlı varlığı için ağlamışsın gözyaşların boşuna gitmemiş
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki