Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ spor köşesi
Yazar Mesaj
Buzmavili
Tarih 6 Haziran 2007 06:40
Mesaj konusu spor köşesi
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Uzun süren görüşmeler ve haberler artık bitti! 100. yılında şampiyonluk sevinci yaşayan F.Bahçe, yılın transferine imza attı ve Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Brezilyalı Roberto Carlos'u renklerine bağladı. F.Bahçe resmi açıklamayı yaparken, Carlos da ilk açıklamasında, "Şampiyon F.Bahçe" dedi.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
allegriya
Tarih 6 Haziran 2007 14:41
Mesaj konusu Re: Roberto Carlos FENERBAHCE'de....
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Adıyaman Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 8
bende gazetede okudum fakat sitede kesin bişi yok deniliyo..
zaten carlos 34 yaşında bi kaç yıl sonra koşamaz bile
haksızmıyım
sinan
Tarih 6 Haziran 2007 15:11
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
iyi ya belki kaliteyi artırır :p
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
viya
Tarih 6 Haziran 2007 19:48
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
holey ya harika bir haber. süper. çok sevindim. ay inanamıyorum ya cidden vay be.
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 7 Haziran 2007 03:53
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
allegriya yazmış:
bende gazetede okudum fakat sitede kesin bişi yok deniliyo..
zaten carlos 34 yaşında bi kaç yıl sonra koşamaz bile
haksızmıyım

Tecrübesi yeterr Roberto carlos'un onu geçtik hadi,şaşı Ümit Özat'dan kat kat iyidir en azından genç kardeşim..Yinede Ümit Özat kadar kişilikli,ahlaklı ve ailesine bağlı bi futbolcu çok enderdir..Köln'de Tr'yi en iyi şekilde destekler inşallah.
MeG
Tarih 7 Haziran 2007 05:06
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 19
kesin gitmiş fenere.Geçende galatasarayın süper kupa için real madridle yaptığı maçta forma giyen roberto carlosun hagi karşısında donup kaldığını ve maçtan sonraki derin üzüntüsünü anlatan bir resim görmüştüm nette.onu indirmediğim için şimdi pişman oluyorum....dede'ye sevgilerle:)
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 7 Haziran 2007 12:08
Banlı
6-0 olcak bu sene 7-0 geçmişe mazi derler eskileri konuşuyorsanız bu skoruda asla unutmamışsınız demektir.. Canaydın başkan FENERBAHCE şampiyon muhahaaa..
sinan
Tarih 7 Haziran 2007 13:48
Site Admin
7-0 ı unutamamış olmanız da güzel
Buzmavili
Tarih 7 Haziran 2007 16:13
Banlı
sinan yazmış:
7-0 ı unutamamış olmanız da güzel

Relax dostum valla hiç bi golüü yok ortadaa maden devrinde atıldı diyolarr daha düzgün stad ve prof. çerçevesinde şu şartlarda 6-0 o çağda atılan söylentilere göre (hiç bi golün görüntüsü olmadığı için) olmuşdur tebrik ederim ama gerçek olan bişey varkii Dünya sıralamasında GS çok gerilerde kaldıı ama başarılarını asla küçümseyen bi FB'li dğeilim ben Şu an FB GS'den üstün ve uzun bi sürede böyle devam edecek gibii
sinan
Tarih 7 Haziran 2007 16:41
Site Admin
gs üstünlük zamanlarında türkiyede olduğu kadar avrupada ve dünya genel sıralamasında üstlerdeydi.

şuan yabancı bir ülkeye gidip türkiyeyi sorduğunda vereceği 5 kelimeden biri muhakkak galatasaray

dilerdim ki buralarda kısır tartışmalara gireceğimize, bu tür büyük transferleri bolca yapıp kalitenin artmasını sağlayıp şampiyonlar ligine her üç büyüklerin de katılması sağlansın

yurtiçinde 50. şampiyonluk alınsa ne farkeder
1. sayfa (Toplam 18 sayfa)
1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki