Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ aykan ilkan
Yazar Mesaj
last
Tarih 3 Nisan 2007 21:16
Mesaj konusu Re: aykan ilkan
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
gereksiz tepkiler...bu benim yorumumdur.herkes olumlu yanlarını yazacak diye birşey yok.ben olumsuz yanlarını yazdım(hatta yazmadım).ekol mekol buda sizin düşünceniz birşey demiyorum.kıyaslamak saygısızlıktır diyorsunuz buna katılmıyorum o zaman özeleştiri yapılmasın neyse tamam boşverin.
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 3 Nisan 2007 21:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
benim karşı çıktığım nokta senin eleştiri yapman değil..tabiki yapabilirsin burası bir forum..düşüncelerimizi paylaşalım diye burdayız..ben karşı çıktığım nokta senin aynı cümlede kullanmam bile onun için bişey demen..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 3 Nisan 2007 21:22
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1104
anlamak istemiyorsunuz. elbette beğenmeyebilirsiniz. eleştiriye filan da kapalı değiliz. saygı çerçevesinde ve yapıcı her eleştiri sanatçılar için faydalıdır.

bizim takıldığımız tek nokta "karşılaştırma" :/
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
last
Tarih 3 Nisan 2007 21:24
Banlı
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
anladııımm "KARŞILAŞTIRMA" yok.
ne inatçı adamlarmışsınız yahu terlettiniz beni 2 ye 1 olmadı bunu saymıyorum başka başlıkta görüşürüz
stilboy54
Tarih 6 May 2007 22:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 7
aykan batarist olarak örnek aldıgım ve ideolimdir...

nasip olursa aykan abimden batari (davul) dersi alacam
hande
Tarih 11 Haziran 2007 14:50
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
toprak paylaşım için teşekkürler aykanıda çok seviyorum o da işini çok iyi yapıyor bence..
TOPRAK
Tarih 12 Haziran 2007 20:39
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
rica ederim görevimizz
Demon
Tarih 14 Haziran 2007 14:38
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Antalya Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
Aykan İlkan çok iyi bateri çalıyor. Sevdiğim birisi.

'iyi' yazarken ortada ki y harfini unutmuşsun
stilboy54
Tarih 20 Haziran 2007 21:37
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 7
arkadaşlar agustos sonu nasip olursa aykan abimden ders almaya başlıyacam bilginize...
Hazal
Tarih 20 Haziran 2007 23:12
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 701
denizkizi yazmış:
aykan abi..fazla söze gerek yok..o aykan abii

denizkızı sana kesinlikle katılıyorum.. bir şey söylemeye gerek yok ismi yetiyor abimizin:)
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki