şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ türk rock ının avrupa daki yeri nedir?
Yazar Mesaj
necrophagist
Tarih 30 May 2007 17:53
Mesaj konusu türk rock ının avrupa daki yeri nedir?
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 25
arkadaşlar sizce türk rock müziğini avrupa da bilen dinleyen varmıdır,yada türk rock müziğinin avrupada yeri varmıdır?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
altram
Tarih 30 May 2007 20:50
Mesaj konusu Re: türk rock ının avrupa daki yeri nedir?
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Şanlıurfa Kayıt: Nisan, 2007 Mesajlar: 11
bence dinleyeni olduğunu düşünmüyorum ancak biz onlardan örnek alırız taklidini yaparız
  Kullanıcının profilini görüntüle
gora
Tarih 31 May 2007 12:31
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Denizli Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 45
avrupada bizi sadece gurbetçi vatandaşlar dinler
metalANDgod
Tarih 1 Haziran 2007 19:27
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
ben gurbetçi vatandaşlarımızın bile dinlediğini düşünmüyorum.rock sanatçılarımız kendi ülkelerinde bile daha yeni yeni kabul görüp albüm yapıyolar.bide yurtdışında albümünü çıkaran rockerımız çok az.buyüzden türk rock müziğini yalnızca biz türkiyede yaşayanlar dinliyoruz bence.
viya
Tarih 1 Haziran 2007 22:54
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Çok karamsar düşünüyorsunuz ama pek düşündüğünüz veya bildiğiniz gibi değil.

Bizim ülkemizde avrupa rock'ın yeri nekadar ki?

Birileri yeni çıkan grupları takip ediyor ülkemizde ama az bir kitle olarak tahmin ediyoruz. Ne kadar bir potansiyelimiz var bu konuda biliyormusunuz? hayır tahminler sadece..
Yani kendi ülkemizdeki avrupa rock'n nekadar bilindiği ve takip edildiğini tam olarak kestiremeden türk rock'n avrupadaki yerini tbilmemiz, burdakini tahmin ettiğimizle eş değerdir.

Bence avrupada da bizi dinleyenler var eminim!

Pentagram, almora ve çilekeş, türk rock'ını avrupaya tanıttığını düşünüyorum.

Ülkemize avrupadan pek çok grup ve kişiler geldi. Rock'n ve metalin başını çekenler yıllar önce burdalardı ve hersene gelmeye devam ediyorlar. Bu bizim pirimimizdir.

Bence Arabistan, Bulgaristan, İsrail, İran, Irak gibi ülkelerle eş durumda görmeyin Türkiye'yi.
Burda iyi müzik yapanlar var ve bunu bizim dışımızda takip edenler de var emin olun..
necrophagist
Tarih 4 Haziran 2007 15:41
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 25
türkiyenin müslüman ve ön yargılı bir ülke olması nedeniyle rock tarzı zor piyasa yapıyor hele metal hiç piyasa yapamıyor pentegramı hatırlayın ne dedikoduları çıkmıştı geçmiste bence bir grubun kitle yaratabilmesi için hele avrupada piyasa yapması gerekir ve bu piyasayı herkesin rahat görmesi gerekir türkiye de çok kaliteli metal grupları da var her ne kadar amatör olsalarda kaliteliler ama bizim için profesyonellik herhangi bir rock barda çalıp para kazanmak ve bu profesyonelliği malesef biz göremiyoruz bu yüzden türk metal gruplarının avrupa da tanınması çok zor ve kendimizi bir amerika bir norveç bir isveçle kıyasladığımız zaman durumun vahim olduğunu çok daha rahat görebiliriz size soruyorum hangi türk grubu dünya turnesine çıktı???
viya
Tarih 4 Haziran 2007 21:57
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Cenopath'ın Türkiye dışında daha çok dinleyeni var. 2 senede bir dünya turnesine çıkıyor. İron maiden derecesinde denebilir..
efsundeniz
Tarih 3 Temmuz 2007 18:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
türk rock müziğinin avrupa da yeri yok ki .daha yeni teni türkiye de yeri oldu bence ilk olarak türkiye deki yerini sağlamlaştırmalı
viya
Tarih 4 Temmuz 2007 17:40
Banlı
efsundeniz yazmış:
türk rock müziğinin avrupa da yeri yok ki .daha yeni teni türkiye de yeri oldu bence ilk olarak türkiye deki yerini sağlamlaştırmalı

pöf..
small
Tarih 4 Temmuz 2007 18:45
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Denizli Kayıt: Haziran, 2007 Mesajlar: 14
efsundeniz yazmış:
bende katılıyorum buna bi çok arkadaşım rock müzik dinliyorum deyince gülüyolar bu Türkiye deki yerinin sağlam olmadığını gösterir......
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki